Mahmut Tanal: Cizre'de dram var

Tanal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Cizre yaşananlara ilişkin bir mesaj aldığını belirtti.
CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, “Buralarda büyük insanlık dramı yaşanıyor, hala susuz, elektriksiziz ve gıda stoklarımız bitmek üzere. Sivil eve 30’a yakın mermi ve 3 tane bombaatar isabet etti, evler harabeye dönmüş durumda” ifadeleriyle Cizre’de yaşananlara ilişkin, bir yurttaştan aldığı mesajı paylaştı.

Tanal, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, Cizre yaşananlara ilişkin bir mesaj aldığını belirtti. Mesajı aynen yayımladığını kaydeden Tanal, şunları ifade etti:

“Sayın vekilim, buralarda büyük insanlık dramı yaşanıyor, hala susuz, elektriksiziz ve gıda stoklarımız bitmek üzere, çocuklar bu Cizre sıcağında perişan oldu, mama ihtiyaçları karşılanamıyor, devletin medyaya yansıttığı gibi değil durum, kendi memurlarının bulunduğu birkaç sokağa su ve ekmek dağıtarak medyaya servis ediyor. Keşke elektrikler olsaydı da internetten sizlere birkaç görüntü yollasaydım, burası Filistin’den daha berbat durumda, özel harekat polisleri panzerlerinden anons ederek ‘Sivillerle işimiz yok’ diyor ama benim şahsıma ait olan sivil eve 30’a yakın mermi ve 3 tane bombaatar isabet etti, evler harabeye dönmüş burada. Sokağa çıkma yasağı anonsu 19.20’de bizlere duyuru şeklinde yapıldı, saat 20.00’a kadar süreniz var denildi, bizlere 2 saat süre bile vermediler, insanlar hiçbir şey temin edemeden evlerinde hapsedildi.” 
 


    :

    :

    :

    :

    "Mahmut Tanal: Cizre'de dram var" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete