AKP'yi sallayan büyük kriz!

AKP Kongresine 48 saatten az süre kala kulisler karıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongrenin ertelenmesi ve liste konusunda ‘kriz’ yaşadığı iddia ediliyor.
AKP Kongresine 48 saattan az süre kala kulisler karıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun kongrenin ertelenmesi ve liste konusunda ‘kriz’ yaşadığı konuşuluyor.

Terörün gündemi esir aldığı Ankara’da sabah saatlerinden itibaren AKP Kongresi konuşulmaya başlandı.

BİNALİ YILDIRIM ADAY MI?

Cumartesi günü yapılacak Kongreye AKP tek liste ile giriyor .Kongrede Genel Başkan ile Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri  seçilecek. 

İddiaya göre , Cumhurbaşkanı Erdoğan ile  Başbakan Ahmet Davutoğlu Merkez Karar Yönetim Kurulu listesinde anlaşamadı. Erdoğan’ın listesi Davutoğlu’nun kafasındaki değişimle uyuşmadı. Bunun üzerine kongre tarihinin ertelenmesinin gündeme geldiği  ve krizi çözmek için Saray ve Köşk’teki danışmanlar ile bazı kurmayların devreye girdiği konuşuluyor.

Bu arada sabah saatlerinden itibaren AKP’li delegelerden imza toplandığı haberi kulisleri “Binali Yıldırım aday oluyor” şeklinde dalgalandırdı.

Kaynak: Ömer Şahin | Binali Yıldırım

    :

    :

    :

    :

    "AKP'yi sallayan büyük kriz!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete