AKP, camilerin ardından okullara da siyaseti soktu

AKP’liler seçim propagandası yaparken hiçbir sınır tanımıyor.
SINIFTA PARTİ FLAMASI SALLADILAR

Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’ndeki Hondular İlköğretim Okulu’na giden AKP’liler, velilerden oy istedi. Yasak olmasına rağmen sınıflarda parti flamaları sallandı.

Camide siyaseti alışkanlık haline getiren AKP’liler şimdi de ilkokullarda siyaset yapmaya başladı. Son olay Balıkesir’in Dursunbey İlçesi’nde yaşandı. AKP Dursunbey Kadın Kolları üyeleri, Hondular İlköğretim Okulu’na gitti.

Ellerinde AKP flamaları olan partililer, sınıfta velilerden oy istedi. Partili kadınların sınıfın duvarına AKP flaması asması da dikkat çekti.

RAPOR ALIP, AKP İÇİN ÇALIŞTI

İzmir’in Kemalpaşa İlçesi’nde de AKP’li kadınların vatandaşlara dağıttığı hediyelik eşyaların belediye bütçesi ile karşılandığı ortaya çıkmıştı. Belediyenin hazırlattığı çantaları vatandaşlara dağıtan gruptan AKP İlçe Kadın Kolları Başkanı Çile Evra Özkul’un sahte rapor aldığı iddia edildi. Kemalpaşa Devlet Hastanesi’nde evrak kayıt bölümünde memur olarak görevli Özkul’un, hasta olduğunu öne sürerek, bir ay sağlık raporu aldığı ortaya çıktı.

“Hastayım” diye 30 günlük “Çalışamaz” raporu alan Özkul’un, AKP’nin propaganda faaliyetleri için sokak sokak gezmesi dikkat çekti. Özkul fotoğraflarını sosyal medyadaki sayfasında paylaşmaktan çekinmedi. Ayrıca Özkul’un devlet memuru olmasına rağmen bir siyasi partiye üye olup, yöneticilik yapması ve siyasi faaliyet yürütmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Kaynak: sozcu.com.tr / Gökmen Ulu

    :

    :

    :

    :

    "AKP, camilerin ardından okullara da siyaseti soktu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete