Günün Videosu

​Kılıçdaroğlu'ndan AKP'ye İsrail salvosu

Kılıçdaroğlu, Erdoğan ve AKP hükümetinin İsrail'e diz çökmesini ve Rusya konusunda geri vites yapmasını değerlendirdi.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, “20 milyon dolara ölen yurttaşlarımızın kanını İsrail'e satan partinin adı AKP'dir!” ifadesini kullandı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Türkiye’nin İsrail ve Rusya ile yaşadığı “iyileşme” sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Twitter’dan yaptığı paylaşımlarda İsrail ile yaşanan krizi hatırlatan Kılıçdaroğlu, “Dün ‘one minute’ diyerek Filistin kahramanlığına soyundun, bugün İsrail'e diz çökerek bu ülkeyi Filistin'i savunamayacak duruma getirdin! Oy için Mavi Marmara olayını tezgahlayan, sonra da 20 milyon dolara ölen yurttaşlarımızın kanını İsrail'e satan partinin adı AKP'dir!” ifadelerini kullandı.

“HÜKÜMETİN TEK MİSYONU TÜRKİYE'Yİ İTİBARSIZLAŞTIRMAKTIR”

Sınır ihlali yaptığı gerekçesiyle Rus savaş uçağının düşürülmesinin ardından yaşanan Türkiye-Rusya arası gerilime ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’e “ilişkilerin düzelmesi adına” gönderdiği mektuba da değinen Kılıçdaroğlu, şunları kaydetti:

“Rus uçağı sınır ihlal ediyor, kuralları çiğniyor ama özür dileyen biz oluyoruz. Hükümetin tek misyonu Türkiye'yi itibarsızlaştırmaktır! Her türlü değerimizi ayaklar altına almayı ve her türlü tavizi vermeyi normal görüyorlar. Bunlar ülkemizi çoktan gözden çıkarmış!”

    :

    :

    :

    :

    "​Kılıçdaroğlu'ndan AKP'ye İsrail salvosu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete