Günün Videosu

​Binali Yıldırım'dan skandal ifadeler

44 kişinin hayatını kaybettiği Atatürk Havalimanı'ndaki canlı bomba saldırısı sonrası Osmangazi Köprüsü'nün açılışında Başbakan'dan skandal ifadeler.
Osmangazi Köprüsü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım'ın katıldığı törenle açıldı. 

BAŞBAKAN YILDIRIM: BUGÜN BİR BAYRAM

Başbakan Binali Yıldırım ise, “Bugün bir bayram. Bayram öncesi bir bayram yaşıyoruz. Teröre karşı en güzel cevap işte burada sayın cumhurbaşkanım. İşte bu dev eserdir en güzel cevap. Teröre cevabımızı daha fazla üreterek, kardeşçe bölüşerek vereceğiz. Köprü sadece bu bölgeyi değil, üzerinden geçen otoyolla birlikte İstanbul, Kocaeli, Yalova, Bursa, Manisa ve İzmir illerini ihya edecek. Bu güzergahtaki seyahati eziyetten keyfe dönüştürecek. İzmir'e bugün İstanbul'dan karayolu ile gidiş 8 saati aşıyor. 

İnşallah köprü ve devamı ile birlikte bu süre 3 saatin altına inecek. İşte medeniyet bu. Vakit nakittir dedik, dünyanın sayılı projelerinden önemli projelerinden birini bugün aziz milletimizin hizmetine veriyoruz. 

Türkiye'nin barışına, huzurana, kardeşliğine göz dikenler, terör olaylarıyla ülkemizi yıldırmaya çalışanlar. şunu iyi bilmelidir ki; Türkiye 79 milyonuyla dimdik ayaktadır. Ay yıldızlı bayrağının altında ilelebet hür ve bağımsız yaşayacaktır. Milletimiz rahat olsun. Teröre pabuç bırakacak değiliz, onların efendilerine de pabuç bırakacak değiliz. Bu ülkeye göz dikenler er geç hesap verecekler" dedi.

Kaynak: DHA

    :

    :

    :

    :

    "​Binali Yıldırım'dan skandal ifadeler" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete