Erdoğan'a eski yol arkadaşından sert tepki

Antalya’nın ünlü siyasetçilerinden Avukat Ali Aktaş, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ı çok sert eleştirdi.
Bir dönem HAS Parti il, ilçe Başkanlığı görevlerinde bulunan, Tayyip Erdoğan ile Refah Partisi dönemlerinde birlikte siyaset yapan Avukat Ali Aktaş, çok sert bir dille Twitter üzerinden Erdoğan’ı eleştirdi. Aktaş, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın İsrail tarafından vurulan Mavi Marmara Gemisi’ni ‘Ben gönderdim’ çıkışının ardından ‘Giderken bana mı sordular’ sözüne adeta ateş püskürdü. 

"BİZİ BİZE BENZEYENLERLE ALDATACAKLAR"
 
Bir dönem adı AKP Muratpaşa İlçe Başkanlığı’na geçen Avukat Ali Aktaş, geçmişte bir dostunun AKP hakkında kendisini uyardığının altını çizerek Twitter’da şu ifadelere yer verdi; “2000’lerin başıydı. Bir dostum şöyle demişti; Şimdiye kadar bize benzemeyenlerle idi ama bundan sonra bizi bize benzeyenlerle ile aldatacaklar” dedi.
 
“ÇOĞUNLUK BU AKŞAM ANLADI”
 
Avukat Aktaş ifadelerini şöyle sürdürdü; “İşte o bize benzeyen kişinin adı; Tayyip Erdoğan’dı. Bizler biliyorduk da, çoğunluk bu akşam anladı. Mavi Marmara bir turnusol kağıdı oldu”
 
 “RABBİNİZ ALLAH MI, ERDOĞAN MI?”
 
Ünlü Avukat ve siyasetçi Ali Aktaş daha da sertleşerek, “Safınızı belli edin; Rabbiniz Allah mı? Yoksa Tayyip Erdoğan mı? Gözü olana gün ışımıştır” ifadeleri ile adeta Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ateş püskürdü... 




Kaynak: bizimantalya.com

    :

    :

    :

    :

    "Erdoğan'a eski yol arkadaşından sert tepki" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete