Günün Videosu

​Otobüste yine muavin tacizi

Ünlü bir otobüs firmasında yaşanan ‘muavin tacizi’ vakasının bir benzeri önceki gece başka bir otobüs firmasında yaşandı.
Kırıkkale merkezli otobüs firmasının muavini S.P, arka koltukta uyuyan D.K. adlı kadın yolcuya tacizde bulunurken yolcular tarafından fark edildi. Bunun üzerine yolcular ile otobüsün şoförü, muavini fena halde dövdü. Darp edilen muavin, jandarmaya teslim edildi.

İğrenç olay dün sabah 06.45'te, TEM polisinin Ankara-Sivrihisar yolundaki uygulaması sırasında ortaya çıktı. Kontrol amacıyla otobüsü durduran polis, darp olayı yaşandığını gördü. Yapılan araştırmada darbın, otobüste yaşanan bir taciz vakası üzerine meydana geldiği belirlendi.

ŞOFÖR YOLCULARLA BİR OLUP DÖVDÜ

Otobüsün muavini S.P.'nin, arka koltukta uyuyan bir kadın yolcuya elle taciz uyguladığı sırada durumu bir başka kadın yolcu fark etti. Kadın yolcu, olayı diğer yolculara aktarması üzerine tacizde bulunduğu öne sürülen muavin feci halde dövüldü. Otobüsün şoförü Ö.F.K.'nın da yolcularla birlikte muavini dövdüğü bildirildi. Turkuaz Jandarma ekipleri olaya el koydu.

Kaynak: Sözcü Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "​Otobüste yine muavin tacizi" hakkında Tweetler

    DİĞER ASAYİŞ HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete