"Kılıçdaroğlu'na provokasyonu bizzat iktidar örgütlüyor"

İstanbul'da şehit polisler Gökhan Topçu ve Kadir Cihan Karagözlü'nün cenaze töreninde CHP liderine yönelik protestoya tepkiler sürüyor.
İstanbul Vezneciler’de meydana gelen patlamada şehit olan polislerin Fatih Camii’nde kılınacak cenaze namazı öncesinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan protestoya, sosyal medya üzerinden tepki yağıyor.

CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, sosyal medya hesabı üzerinden sert açıklamalarda bulunarak, “Terörist PKK ile yaptığınız işbirliğini, Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonla gizleyemezsiniz” dedi. 

"KILIÇDAROĞLU'NA SALDIRTARAK SUÇUNUZU SAKLAYAMAZSINIZ"

İşte Yarkadaş’ın Twitter hesabından paylaştığı o ifadeler:

“Terörist PKK ile yaptığınız işbirliğini, Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonla gizleyemezsiniz. Suç üstü yakalanmanın telaşını yaşıyorsunuz. Genel Başkanımız Kılıçdaroğlu'na yönelik provokasyonu bizzat iktidar örgütlemektedir. İktidar bu yolla suçunu örtmeye çalışmaktadır. İktidar, şehitlerin sorumluluğundan provokasyonlarla kurtulamaz. Kılıçdaroğlu'na saldırtarak suçunuzu saklayamazsınız. Kılıçdaroğlu ve CHP, şehitler olmasın diye mücadele etmektedir. Şehitlerin sorumlusu PKK ile masaya oturan ve pazarlık yapanlardır. CHP örgütleri, Kılıçdaroğlu'nun yanındadır. Ona yönelik her provokasyonu boşa çıkaracak gücümüz de inancımız da vardır. Bu tür provokasyonları örgütleyen alçaklar, ellerinde şehit kanı olanlardır. Halkımız gerçeği görmekte ve provokatörleri tanımaktadır.”


    :

    :

    :

    :

    ""Kılıçdaroğlu'na provokasyonu bizzat iktidar örgütlüyor"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete