Günün Videosu

"İmralı'da niye 5 kişilik sekretarya kuruluyor?"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Kürt sorunu yoktur" sözüne, Milliyetçi Hareket Partisi temsilcileri itiraz etti.
KARŞI GAZETE | ANKARA 

MHP'Lİ VURAL: ”İMRALI'DA 5 MAHKUM, 5 TAŞ MI OYNAYACAK?"

Madem 'Kürt sorunu yok' ...

MHP Grupbaşkanvekili Oktay Vural, "O zaman İmralı'ya niye sekretarya kuruyorsunuz?" diye sordu. MHP Hatay Milletvekili Şefik Çirkin de "İşlediği suçların hesabını verme korkusu onu bu tür atraksiyonlara itiyor." değerlendirmesi yaptı. 

Oktay Vural- MHP Grup Başkanvekili: "Erdoğan'ın bu açıklaması AKP'nin siyasal Kürtçülük yapma girişimini örtmeye yönelik taktik adımdan başka bir şey değildir.

Dolmabahçe AKP, PKK, HDP mutabakatını gözden kaçırma çabasıdır. Siz Türkiye'nin başına bir sorun açtınız. Olmayan bir sorunu varmış gibi gösterip, PKK ile müzakere yaptınız. Şimdi bu girdikleri bataklıkta, milleti aldatıp, kaldıracaklarını zannediyorlar.  

Millete bir 'Kürt sorunu' varmış gibi gösterip, Kürdistan eyaletinin önünü açacaksın... Şimdi üzerini örtmek için 'ne Kürt sorunu var' deyip, cambaza bak siyaseti ile millete yaptıklarını unutturacaksın.

Bu bir pazarlama taktiğinden başka anlam taşımıyor. 'Kürt sorunu yoktur' diyenler, terörist başına sekretarya kuruyorlar. Öcalan'a beş sekreter verilmiş. Ne yapacaklar İmralı'da, 5 taş mı oynayacaklar?"

MHP'Lİ ÇİRKİN: ”TERBİYEM MÜSAADE ETMİYOR!"

Şefik Çirkin- MHP Hatay Milletvekili: " 'Kürt sorunu vardır' diye, sözde Kürt sorunu için taa belediye başkanlığı döneminde rapor hazırlayan, seçim yaklaşınca da 'yoktur' diyen bir kafa ile karşı karşıyayız. 

Çözüm süreci, PKK'nın prestij, AKP'nin de seçim kazanma oyununa dönüştü. Eğer Erdoğan buna kendisi de inanıyorsa bu tedaviye muhtaç bir durumdur.

Yok eğer tedaviye muhtaç bir durum değilse, ahlaki bir zaafiyetin ortaya  çıkmasıdır. Siyasi ahlaktan yoksun bir değerlendirmedir. Bu pişkinlikten çok öte, tarifini yapmaya terbiyemin müsaade etmediği bir durum. 

"AKP, %40’IN ALTINA DÜŞTÜ"

AKP, %40’ın altına düştü, % 35’in altına düşebilir. Dolayısıyla seçimi kaybeder o zaman...  400 milletvekilini bırakın, iktidarı kaybetmesi söz konusu.

Böyle  bir durumda o saray, sayın Cumhurbaşkanı'na hapishaneye dönüşür.  İşlediği suçların hesabını verme korkusu onu bu tür atraksiyonlara itiyor. Bir tür cenazede ceset, düğünde damat olgusu."

Burcu Oral Evren | KARSIGAZETE.COM.TR

    :

    :

    :

    :

    ""İmralı'da niye 5 kişilik sekretarya kuruluyor?"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete