CHP'li İnce: "Teröristlere operasyon yaptırmayan sizsiniz!"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "valilere tavsiyede bulunmuştuk" sözlerine CHP'li vekil Muharrem İnce'den sert tepki geldi.
KARŞI GAZETE | ANKARA

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, sosyal medyadan paylaştığı mesajlarla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın; "çözüm sürecinde valilere bazı tavsiyelerde bulundukları ve bu doğrultuda valilerin terör örgütü PKK'nın üzerine gidilmemesi için  güvenlik güçlerine baskı yaptığı" açıklamasına yanıt verdi. 

"Bu Türkiye'nin mimarı sizsiniz, valilere talimat verip teröristlere operasyon yaptırmayan sizsiniz." diyen İnce, şu mesajlarla Hükümeti eleştirdi:


"Biizz biliriz, biiiz yaparız diye böbürlene böbürlene Memleketi 14 yılda "seferberlik çağrısı yapılan memleket" haline getirdiniz.

Meydanlarında bomba patlayan, güvenlik gerekçesiyle maç ertelenen, insanların korkudan sokağa çıkamadığı bu Türkiye’nin mimarı sizsiniz. Bu topraklarda hukuku, umudu, dayanışmayı, birliği, güvenliği, özgürlüğü, sıfırladınız.

Sizden olmayan herkesi çapulcu, darbeci, gezici diye yaftalarken valilere talimat verip teröristlere operasyon yaptırmayan sizsiniz.

Seferberlik görev emrini önce enkaz kaldırma konusunda uzman olanlara, dantelli kefen giyip "ölümüne seninleyiz" diyenlere çıkar!"

Merak etme, biz bu millet için, bu topraklar için, bu bayrak için, cumhuriyet için, demokrasi için seferber oluruz ama senin çağrınla değil...



karsigazete.com.tr 

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li İnce: "Teröristlere operasyon yaptırmayan sizsiniz!"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete