Davutoğlu'ndan flaş Hakan Fidan açıklaması!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, TRT'de gündeme dair önemli değerlendirmelerde bulunuyor...
Davutoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:

Çözüm süreci açısından silahın bırakılmasını istemeyenler var. Çünkü eller tetikten çekilirse özellikle seçime giderken böyle güçlü bir iradenin sergilenmesi Türkiye açısından olumlu bir adım olacaktır.

Biz 2013 Nevruzunda verilen sözün yerine getirilmesini bekliyoruz. Aksi halde eğer bir silahlı mücadele devam edecekse bunu bir devlet kabul etmez.

İÇ GÜVENLİK PAKETİ

İç güvenlik paketi gökten zembille inmedi. Bir ihtiyaç doğduğu için bu paket bugün burada. 6-7 Ekim olayları olmasaydı. bu paket bugün olmazdı. Gezi olaylarında gerçekleşenler olmasaydı bugün bu paket önümüze gelmezdi. O günlerde sayın Kılıçdaroğlu ile Sayın Bahçeli; Nerede bu devlet diyordu. Bugün bu olaylar yaşanmasın diye devletin güvenliği eleştirilmesin diye bu paketi bugün çıkarıyoruz. Şimdi de çıkıp bu paketi eleştiriyorlar.

HAKAN FİDAN'IN ADAYLIĞI HAKKINDA...


Ben hiçbir zaman ayaküstü açıklama yapmam. Benim gazetelere bir demecim olmadı. Sayın Hakan Fidan ile ilgili kanaatimi defalarca söyledim. Sayın Fidan devletine en iyi şekilde hizmet etmiş bir bürokrattır. Sayın Fidan konusunu Sayın Cumhurbaşkanımızla konuştuk ama Sayın Fidan'ın bu konudaki düşüncesi isteği de önemliydi bende onu değerlendirdim. Konuyu saptırıp farklı bir yere çekmeye, Sayın Cumhurbaşkanımızla bir sorun varmış gibi göstermeye gerek yok.

SEÇİM TAHMİNLERİ

50'ye yakın kongre yaptık. Beni en fazla heyecanlandıran şey orada sizi bekleyen heyecanla çalışan insanların yüzündeki o heyecanı görmek. Geçen gün söyledim yüzde 47'lerden başlayıp yüzde 54'lere kadar giden anketler geliyor. Ama benim bir tahmin yapmam doğru olmaz biz hedef belirleriz.

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu'ndan flaş Hakan Fidan açıklaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ