CHP'li vekilden AKP'li bakana teşekkür

CHP'li Yarkadaş, kanser hastası Kemal Avcı'yı tahliye ettiren Bakan Bozdağ'ı kutladı.
CHP İstanbul Milletvekili Barış Yarkadaş, kanser hastası Kemal Avcı'nın durumunu bir süre önce Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'a iletti.

Silivri Cezaevi'nde tutuklu olan ve midesinin dörtte üçü alınan Avcı'nın raporlarını Bakan Bozdağ'a bildiren Yarkadaş, "Konuya duyarlılık göstereceğinize inanıyorum" ifadesini kullandı.

Avcı'nın ölüm riskiyle karşı karşıya olduğunu belirten Yarkadaş, tutuklunun Adli Tıp'a sevk edilmesi halinde, gerçeğin anlaşılacağını kaydetti.

YARKADAŞ'IN İLETTİĞİ RAPORU BOZDAĞ İNCELEDİ

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, CHP Milletvekili Barış Yarkadaş'ın ilettiği raporları inceletmesinin ardından konuyu Adli Tıp'a bildirdi. Kemal Avcı adlı tutuklu, Adli Tıp'ın yaptığı inceleme sonucu akşam saatlerinde tahliye edildi.

Avcı'nın tahliye edildiği haberini ailesinden öğrenen CHP'li Yarkadaş, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'ı aradı ve teşekkür etti. Bozdağ'a "Bir insanın hayatı kurtuldu. Duyarlılığınız için teşekkürler" diyen Yarkadaş, Twitter'daki takipçilerine de bilgi verdi. Yarkadaş, "Sayın Bozdağ'ı aradım ve teşekkür ettim'' ifadesini kullandı.​

karsigazete.com

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li vekilden AKP'li bakana teşekkür " hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete