CHP'den flaş Şakran Cezaevi açıklaması!

CHP Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonu, Şakran Cezaevi Müdürüne ait ifadenin komisyonun görüşüymüş gibi lanse edildiğini bildirdi.
CHP Cezaevi İnceleme ve İzleme Komisyonu tarafından yapılan açıklamada, Şakran Cezaevi'ne komisyon adına Muğla Milletvekili Nurettin Demir'in gittiği, kendisinin ziyareti sırasında eş zamanlı olarak Adalet Bakanlığı'ndan yetkililerin de Şakran Cezaevinde incelemelerde bulunduğuna şahitlik ettiği belirtilerek şöyle denildi:

"Demir, ziyaretin sonrasında cezaevi çıkışında sorulan bir soru üzerine söz konusu iddiaların yer aldığı evrakı Cezaevi Müdürüne sorduğunu ve bu evrakın tatbikat amaçlı olduğu yönünde Cezaevi Müdüründen cevap aldığını 'tarafsızlık ilkesi' gereği basınla paylaşmıştır. Ancak Cezaevi Müdürü'nün bu ifadesi sanki Komisyonumuzun görüşüymüş gibi basına yansımıştır.

Şakran'daki vahim iddiaların CHP Cezaevi Komisyonu olarak her platformda takipçisi olacağımızı, Cezaevi Müdürüne ait ifadenin Komisyonumuz görüşüymüş gibi lanse edilmesinden duyduğumuz üzüntüyü kamuoyunun ve basınımızın bir kez daha dikkatine sunarız."

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den flaş Şakran Cezaevi açıklaması!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ