Bülent Arınç Hakan Fidan'ın istifasına çok bozuldu!

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hakan Fidan sorusuna çok sert yanıt verdi.
Başbakanlık kaynaklarına göre MİT Müsteşarı Hakan Fidan, 2015 seçimlerinde aday adayı olmak için istifa edeceği duyuruldu.

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CNN Türk ekranlarında yayınlanan Akif Beki ile Baştan Sona programına konuk oldu.

Fidan'ın istifa haberini CNN Türk'te canlı yayında alan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın ise bundan oldukça rahatsız olduğu gözlendi. Karardan ne kadar habersiz olduğu her halinden belli olan Arınç, istifa haberini duyunca büyük şaşkınlık yaşadı.

"NE İŞİ VAR PARLAMENTODA?"

Gazeteci Akif Beki, Fidan'ın istifa haberi gelmeden önce CNN Türk'te geçen 'Hakan Fidan'ın 2015 seçimleri için MİT Müsteşarlığı'ndan istifa edeceği' iddiasını Bülent Arınç'a sordu. 

Arınç ise Beki'nin sorusunu şöyle yanıtladı:

"Ben yaptığı görevin önemli bir görevin olduğunu düşünüyorum. Sıradan bir vekil olarak kalacaksa Başbakan olması mümkün değil. Önümüzdeki dönemin Başbakanı bellidir.Doğru mudur? Bana göre o da yanlıştır. Bakan olabilir mi? Her bakanlık için uygun değildir. Sadece milletvekilliği için hiç gerek yok. Ne işi var parlamentoda? Kendime rakip olarak görmüyorum. Sevdiğim için söylüyorum. 

Yaptığı görev bence daha önemli. Eğer vekil olacaksa her vekil onun yaptığı işi yapamaz. Sıradan bir milletvekili olacaksa bence bu görev çok daha önemliydi. Şahsen kendisinin bakan olmasını uygun görmüyorum. Süpermen görevi verilmiş bir insanın bir vekil olarak parlamentoya girmesini israf olarak görürüm"

    :

    :

    :

    :

    "Bülent Arınç Hakan Fidan'ın istifasına çok bozuldu!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ