close

Havuz'dan ‘Mirgün Cabas’ı linç edin’ kampanyası!

Mirgün Cabas ,dün Çağlayan Adliyesi'nde yaşanan rehin alma olayının ardından attığı tweetler yüzünden hedef gösterildi.
Berkin Elvan soruşturmasını yürüten savcı Mehmet Selim Kiraz’ın rehin alındığı eylem sürerken attığı bir tweet nedeniyle özellikle hükümete yakın yayın organlarının hedefi haline gelen gazeteci Mirgün Cabas özür diledi.

“Hem kendini hem de çalıştığım kanalı ve grubu hedef alan bir linç kampanyasına izin verdiğim için de kendime kızgınım” diyen Cabas, iki gün izin yapacağını belirtti.

NELER YAZMIŞTI

Cabas’ın Twitter hesabından dün paylaştığı “Bu eylem nasıl biterse bitsin çıkarılacak tek ders var: çocukları vurmayın, annelerini yuhalatmayın” mesajını, Yeni Şafak ve Sabah gazeteleri ‘Teröre destek’ başlıklarıyla vermiş, sosyal medyada tepkiler Cabas’ın çalıştığı CNN Türk ve Doğan Grubu’na da yönelmişti.

Yaşananların ardından bugün Twitter’dan bir özür metni yayınlayan Cabas, “Dünkü tweetimle üzdüklerimden, başta şehit savcı Kiraz’ın yakınları olmak üzere içtenlikle özür dilerim” dedi.



Hiçbir davanın terörü mazur gösteremeyeceğini hayatı boyunca savunduğunu kaydeden Cabas şöyle devam etti:

“Hem kendini hem de çalıştığım kanalı ve grubu hedef alan bir linç kampanyasına izin verdiğim için de kendime kızgınım.”

6 NİSAN GÜNÜ TEKRAR YAYINDAYIM

Açıklamasında iki gün izin yapacağını belirten Cabas, CNN Türk’te yayınlanan Her Şey adlı programının 6 Nisan Pazartesi günü tekrar ekranlarda olacağını söyledi.

    :

    :

    :

    :

    "Havuz'dan ‘Mirgün Cabas’ı linç edin’ kampanyası!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ