CHP'li Gök'ten Gökçek'e "hodri meydan"

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, Melih Gökçek'e "Ey Gökçek... Arınç hakkında 1 hafta içinde dava açmazsan..." diyerek sert tepki gösterdi.
KARŞI GAZETE | ANKARA

"ERKEKÇE ÇIK, DAVA AÇ!"

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki kavgaya, CHP Grup Başkanvekili Levent Gök de karıştı...

Sessizliğe bürünen Gökçek'e, Arınç hakkında yaptığı açıklamaları hatırlatan Gök, Gökçek'e bir hafta süre tanıdı. Bu bir hafta içinde Gökçek'in söylediği gibi Arınç hakkında dava açmasını isteyen Gök, aksi halde Gökçek hakkında kendi bildiklerini paylaşacağını söyledi. 

İşte o açıklama:

"BİR HAFTA İÇİNDE DAVA AÇMAZSAN..."

"Ey Melih Gökçek, Bülent Arınç hakkında 1 hafta içinde dava açmaz isen senin haysiyetin, şerefin ile ilgili söyleyecek bir sözün olmaz. 

"LAFINI YEME!"

Gücünü, garibana dava açarak gösteriyorsan hodri meydan...  Lafını yeme. Bir hafta içinde Arınç hakkında dava açmaz isen bütün bildiklerimizi ortaya dökeceğiz, senin şerefini haysiyetini, gururunu sorgulayacağız.

"GEL SÖZÜNÜ YEME!"

Ankara'yı parsel parsel nasıl sattığını biz biliyoruz. Gel istiyorsan benim hakkımda da dava aç. Ama gel o sözünü yeme. Erkekçe çık, 'ben Arınç'a dava açıyorum' de."

Burcu Oral Evren | KARSİGAZETE.COM.TR 

    :

    :

    :

    :

    "CHP'li Gök'ten Gökçek'e "hodri meydan"" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ