Linç kampanyasında sıra Tarık Akan'da

Usta oyuncu Tarık Akan, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV muhabirinin ısrarlı soruları yüzünden linç kampanyasına maruz kaldı.
Sanat Meclisi üyesi usta oyuncu Tarık Akan, Melih Gökçek’in oğlu Osman Gökçek’in sahibi olduğu Beyaz TV muhabirinin sorusuna verdiği yanıtta, Çağlayan’daki rehine eylemini gerçekleştiren ve kanlı polis operasyonuyla öldürülen iki DHKC’liye ‘terörist’ demediği için sosyal medyada lince uğradı.

Beyaz TV muhabirinin ısrarlı “Mesela siz o kişilere terörist diyor musunuz?” ve “Peki size göre o kişiler terörist mi” sorularına, ”Ben öyle bir laf kullanmak istemiyorum, Yapılan eylem yanlış oraya girmeleri yanlış diyorum. Ben onlar için terörist lafını kullanmam” karşılığını veren Akan, hükümet yanlısı ‘sosyal medya linç timi’nin bugünkü  hedefi oldu.













Berkin Elvan’ın yıldönümü için hazırlanan videoda yer aldığı için daha önce de hedef tahtasına oturutulan Akan’a yönelik hükümete yakın haber sitelerinin de destek verdiği bu saldırıya üzerine Twitter’da 
#TarıkAkanYalnızDeğildir etiketiyle ‘karşı kampanya’ başlatıldı.

Kayank: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Linç kampanyasında sıra Tarık Akan'da" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ