Yetkin'den Karaalioğlu'na Akreditasyon Tepkisi

Şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenaze töreninde basına uygulanan akreditasyon yasağına tepkiler devam ediyor.
Radikal yazarı Murat Yetkin, DHKP-C'li teröristler tarafından şehit edilen savcı Mehmet Selim Kiraz'ın cenaze töreninde basına uygulanan akreditasyon uygulamasını savunan Mustafa Karaalioğlu'na sert tepki gösterdi.

NTV'de yayınlanan "Siyasi İşler" programında, AKP'ye yakınlığıyla bilinen Mustafa Karaalioğlu, Başbakan Davutoğlu'nun "Bizzat talimatı ben verdim" sözlerini destekledi.

Radikal yazarı Murat Yetkin, Karaalioğlu'nu akreditasyonu desteklemesini eleştirdi.

İŞTE O VİDEO:




Yetkin, Davutoğlu'nun sözlerine atıfta bulunarak, "Bu gazeteler efendim benim istemediğim şu şu gazeler benim istemedğim gibi yayın yaptı. Öyleyse bunların muhabirlerini de ben cenaze törenini izlettirmem, hakları yoktur'. Senin söylemeye hakkın yoktur. Modern devlet yönetiminde bu tür rövanşist hareket yoktur" dedi.

 Mustafa Karaalioğlu'nun akreditasyon uygulamasını savunmaya devam etmesi üzerine sinirlenen Murat Yetkin, "Ama yani Mustafa Makineli tüfek gibi konuşuyorsun ve aynı şeyleri konuşuyorsun arkadaşım. Geçmişte bu akreditasyon uygulamasından millet ne kadar çekti değil mi? Sen çektin ya" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak: aktifhaber.com

    :

    :

    :

    :

    "Yetkin'den Karaalioğlu'na Akreditasyon Tepkisi" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ