close

Yiğit Bulut'a gece yarısı 'gönül alma' operasyonu

Erdoğan’ın, Başbakanlıktaki başdanışmanlığını yürüten Yiğit Bulut, yeni görevine atandı. Bulut, bundan böyle Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Ekonomiden Sorumlu Başdanışmanı olarak görevine devam edecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakanlığı döneminde başdanışmanı olan Yiğit Bulut, Cumhurbaşkanlığı ekonomiden sorumlu Başdanışmanı sorumluluğunu devraldı. Gece yarısı onaylanan kararname ile Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başbakan iken başdanışmanlığını yürüten Yiğit Bulut, yeni üst düzey görevine atandı. Yiğit Bulut, Cumhurbaşkanlığı ekonomiden sorumlu Başdanışmanı sorumluluğunu devraldı.

Bulut’un adı kulislerde yeni kurulacak hükümette Ekonomi Bakanı olacağı yönünde geçiyordu. Ancak önceki gün açıklanan 62. Hükümet’te ismi yer almamıştı.

2009’da Habertürk TV’de “Sansürsüz” adlı tartışma programını sunan Yiğit Bulut 2010’da başladığı Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevine, 3 Ocak 2012 tarihinde Ciner Medya Grubu tarafından son verildi. Aynı zamanda Habertürk’teki köşesinden yayımladığı yazıları da sona ermiş oldu.

Bir süre sonra Star Medya Grubu ile anlaşan Bulut, bir yılı aşkın bir süredir 24 TV Genel Yayın Yönetmenliği görevini sürdürdü. Yiğit Bulut, 13 Temmuz 2013 tarihinde yeni görevi nedeni ile bu görevinden ayrıldı. Yiğit Bulut, 2013 yılının Temmuz ayında Başbakanlık Başdanışmanlığı’na atanmıştı.




    :

    :

    :

    :

    "Yiğit Bulut'a gece yarısı 'gönül alma' operasyonu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ