Fox TV canlı yayınında büyük tartışma

AKP’nin kadına yapılan değerleri sayesinde buradayız’ diyen genç kadın, 25 yıldır iktidarda olduğunu düşündüğü AKP’ye canlı yayında övgüler düzünce çevredeki vatandaşlar tepki gösterdi.
İsmail Küçükkaya'nın Malatya'da yaptığı canlı 'Çalar Saat' programına AKP'nin 25 yıldır iktidar olduğunu zanneden AKP'li genç kadın damgasını vurdu.

'KADINA YAPILAN DEĞERLER...'

Program sırasında lise son sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen bir genç kız,

"Ablam YÖK bursu ile ABD'de 6 yıl master ve doktora yaptı. Ama şimdi üniversitede kadro vermiyorlar" dedi. Genç kızın bu sözleri üzerine çevrede bulunanlar 'Babası bakan değil ki neden kadro verilsin' deyince Emine Bulut isimli genç kadın "Bizim insanlarımız yapılan hizmetleri görmüyorlar. Bugün Malatya'da bir araştırma hastanesi, bir devlet hastanesi oluşturulmuş. Bizim insanlarımız yapılan hizmetleri görmüyorlar. Sadece görülmeyen noktada konuşuyorlar. Niye öyle söylüyorsunuz. AK Parti'nin getirmiş olduğu hizmetler, kadına yapılan değerler, engelli hastalarımız için yapılan bütün hizmetler..



"25 YIL ÖNCESİ"

 Bundan yaklaşık 25 yıl öncesine kadar bu ülkede bu hizmetlerin hiç birisi var mıydı? Refah düzeyimiz yükselmedi mi? Kadına yapılan değerlerden hangisi, bu iktidar dışında bir iktidarda görüldü? Söyleyin. Bugün bu şekilde gezebiliyorsak, bu iktidar sayesinde. Biz bu iktidar sayesinde bu kadar rahatız" dedi.

MALATYALI VATANDAŞIN HAYAL KIRIKLIĞI

Erdoğan'ın 'başkanlık' isteğine tepki gösteren ve 'Sen başkan olunca bana ekmek mi vereceksin?' diyen emekli bir Malatyalı vatandaş ise Erdoğan konusundaki hayal kırıklığını şu sözlerle dile getirdi. ’Erdoğan cumhurbaşkanı seçildiğinde sevindim. Televizyonda daha az görürüm diye. Ama daha fazla çıktı.’

    :

    :

    :

    :

    "Fox TV canlı yayınında büyük tartışma" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ