Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini gören şaşırıyor

Show TV'de yayınlanan ve ciddi reyting alan Cennet Mahallesi dizisinde yer alan en küçük oyuncular Aliş ve Ayşe'nin şimdiki hali nasıl oldu?
İkisi de o dönem çok küçüklerdi. Çocuk yaşlarına rağmen, birer usta oyuncu edasıyla rollerini yapıyorlardı.Hem Aliş hem de Ayşe şimdilerde televizyon ekranlarında gözükmeseler de kimse onları unutmadı.

ÇİÇEK TASİ'DEN TRANSFER OLMUŞTU

Belemir Temizsoy: Belemir Temizsoy, Çiçek Taksi dizisinde 3 sezon çocuk oyuncu olarak oynaya küçük yıldız daha sonra Cennet Mahallesine transfer olmuştu.

Başrollerini Melek Baykal, Müjdat Gezen, Özkan Uğur, Alişan ve Çağla Şikel'in paylaştığı roman kültürünün anlatıldığı komedi dizisi zamanının en iyi dizilerinden biriydi ve hala gündüz matinesinde kanallarda boy gösteriyor.

ennet Mahallesi'nin Ayşe'si Belemir Temizsoy dizide Pembe'nin kızı rolünde yer aldı. İstanbul'un Kasımpaşa semtinde doğan Temizsoy Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro ve bale eğitimi aldı. Cennet Mahallesi'ndeki haliyle şimdiki halini görenler onu tanımakta zorluk çekiyor. İşte diğer fotoğrafları:




Kaynak: Haberler

    :

    :

    :

    :

    "Cennet Mahallesi'nin Ayşe'sini gören şaşırıyor" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete