Kurtlar Vadisi'nin İnci'si: Oğlumu askere göndermek istemiyorum

Manken ve oyuncu Sema Şimşek, Türkiye’de yaşanan terör olaylarına ve şehitler verilmesine çok üzüldüğünü ifade etti.
Trakya Üniversitesi’ndeki bir çalıştaya katılmak üzere Edirne’ye gelen manken ve oyuncu Sema Şimşek, programın ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Türkiye’de yaşanan terör olayları ve şehitlerin sorulması üzerine konuşan Şimşek, çok üzüldüğünü söyledi. 

“VATAN SAĞ OLSUN MU ? BİLMİYORUM”

Bir anne olarak artık terörün bitmesini istediğini kaydeden 40 yaşındaki Sema Şimşek, şu an 8 yaşında olan oğlu Rüzgar’ın da askere gitmek isteyeceğini ancak kendisinin bu konuda tereddütleri olduğunu belirterek, “Çok ağlıyorum, artık bunun gerçekten bitmesini istiyorum. Çok acı bir şey ama bir anne olarak konuşuyorum şu anda. Her şeyin ötesinde bir erkek çocuğum var. Elbette ki askere gitmek isteyecektir ama ben isteyecek miyim? Bunu bilmiyorum. Vatan sağ olsun mu? Onu da bilmiyorum. Ama ölen ve yitip giden onca genç, belki bu dünyayı değiştireceklerdi hiçbiri olamıyor. Bitsin artık ya ne için yani, bitsin” dedi.

6 YIL KURTLAR VADİSİ’NDE ROL ALDI

Sema Şimşek, Azad, İstanbul Şahidimdir, Terkedilmiş, Dabbe 6 projelerinin yanı sıra Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde de 6 yıl İnci karakterini canlandırmıştı. Oyunculuğunun yanı sıra mankenlik de yapan Şimşek’in 8 yaşında Rüzgar adında bir oğlu var.

    :

    :

    :

    :

    "Kurtlar Vadisi'nin İnci'si: Oğlumu askere göndermek istemiyorum" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete