'Rasim Ozan'ın İlgezdi'den para alırken fotoğrafları var'

Talip Doğan Karlıbel, Rasim Ozan Kütahyalı, Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu ve Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi ile ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.
KRT'de Çağlar Cilara'nın yayınına konuk olan ve Cilara'ya çok özel açıklamalarda bulunan Karlıbel, Sabah yazarı Kütahyalı'nın hem Battal İlgezdi'den aleyhinde haberleri engellemesi için para aldığını, hem de Bakırköy Belediye Başkanı tarafından kendisine CHP'li belediyelerle ilgili haberlerin üzerini örtmesi için rezidans alındığını ileri sürdü. Karlıbel bu iddialarını bir hafta sonra fotoğraflarla kanıtlayacağını söyledi.

"RASİM OZAN'IN İLGEZDİ'DEN PARA ALIRKEN FOTOĞRAFLARI VAR"


Kütahyalı ve İlgezdi arasında geçen görüşmeleri aktaran Karlıbel, "Rasim Ozan Kütahyalı ile Battal İlgezdi arasında iki görüşme gerçekleşti. Bu görüşmenin ilki Ataşehir Belediyesi'nde oldu. 2 sene önce yaşandı, bir de geçen sene var bir görüşme. Geçen sene İlgezdi'nin Bodrum'daki 10 milyon dolarlık villasında Rasim Ozan Kütahyalı bir hafta izin yaptı. Bu görüşmelerde İlgezdi'ye karşı haber yapılmaması için bir mutabakat yapılıyor. Kısa süre sonra Ataşehir'de Sahan restoranda Ataşehir Belediye Başkan Yardımcısı Z.F'den Rasim Ozan 50 bin dolar zarfın içinde para aldı. Bunun görüntüleri de var. Bir iki haftaya kadar basında yer alacak, Türkiye'de ciddi şekilde ses getirecek. Sahan'daki para verme olayını masada bulunan başka bir kişi kayıt altına almış. Bir haftaya kadar İlgezdi haberlerini soğutacağız, soğumadan sonra ikinci dalga haberleri yapacağız" dedi.



"RASİM OZAN KÜTAHYALI'YA BAKIRKÖY'DE REZİDANS VERİLDİ"

Kütahyalı'ya Bakırköy Belediye Başkanı Kerimoğlu tarafından rezidans hediye edildiğini söyleyen Karlıbel, Kütahyalı haricinde 20 gazetecinin bu yolla CHP'li belediyeler aleyhindeki haberleri engellediklerini ileri sürdü ve şöyle konuştu:

"Bakırköy'ün şuanki belediye başkanı Bülent Kerimoğlu, İlgezdi gibi bir sistelme belediyeyi yönetiyor. Rasim Ozan'a CHP belediyeleri ile ilgili, yani Beşiktaş, Bakırköy, Ataşehir, Kartal ve Maltepe gibi belediyelerle ilgili negatif haberler yapılmaması için rezidans dairesi verdi."

BEŞİKTAŞ BELEDİYE BAŞKAN YARDIMCISI: "RASİM OZAN'A HER SEFERİNDE 10 BİN LİRA ATIYORUZ"

Karlıbel bir de Beşiktaş ayağından bahsetti. Rasim Ozan Kütahyalı'nın Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Sipahi ile zaman zaman otelde buluştuğunu ve her buluşmada bir miktar para aldığını ileri sürdü.

"Etap oteli'nde Beşiktaş Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Sipahi ile beş kere buluştu. Hüseyin'i iyi tanırım bana, 'bu herif sık sık arıyor, her seferinde 10 bin lira atıyoruz, iki üç tanede viski ısmarlıyoruz, boş bir herif, fırıldağın teki' dedi. Mehmet Baransu da Battal İlgezdi ile bir kere buluştu ve ondan sonra İlgezdi ile ilgili haber yapmamaya başladı."

"İLGEZDİ'NİN 500 DAİRESİ VAR İKİ HAFTA SONRA ORTAYA ÇIKARACAĞIZ"

Araştırmacı Karlıbel İlgezdi'nin 500 dairesinin bulunduğunu, bunu da iki haftaya kadar kanıtlayacağını söyledi ve şunları kaydetti:

"Burada bahsedilen Buz Rezidans Aysbergin görünen yüzü. Bir buçuk milyar TL'lik bir yolsuzluk ve rüşvet söz konusu. Bizim bildiğimiz 500 tane daire var. Biz bunu kademe kademe basına servis yapıyoruz. 4-5 kişilik bir ekip oluşturduk, başında ben varım. Bu haberleri yapıyoruz. Bu bilgileri grubun içinde olan ama yolsuzluklarda payını alamayanlardan alıyoruz. Bu kadar yolsuzluk var nasıl oluyor da açılan davalar kapanıyor dedik.

İki tane savcı var burada. Biz o savcıları mercek altına aldık. Bu dosyalara baktık. Burada bir mülkiye başmüfettişi var, taşeron olarak kullanılıyor. Bu başmüfettişin hazırladığı raporlar var. Atilla Şahin bunun adı. Ne enteresandır onun raporlarında hiçbir usulsüzlük tespit edilemiyor.

Savcılar bu rapora göre hazırlıyorlar iddianameyi. Bunların dışında kamuoyuna yansımayan birçok gayrimenkul var. Beş yüz gayrimenkul mevcut. Kendi üzerine değil, birinci sınıf akrabaları ve eşinin üzerine. 7-8 sene önce bir gecekonduda yaşayan bir kişinin şimdi 20 dairesi var. Bu dairelerle ilgili bir satış var ama para akışı yok."

ÇAĞLAR CİLARA: "AK PARTİ ATAŞEHİR TEŞKİLATI İNŞAAT İŞLERİ YAPTIĞI İÇİN Mİ KONUŞMUYOR?"

Televizyoncu Çağlar Cilara bir haftadır Ataşehir'deki rezidans olayını konuşacak kimse bulamadığını, konuyla ilgili Ak Parti'nin Ataşehir İlçe başkanlığını ve Ataşehir meclis üyelerini aradığını ancak onlarında yayına katılmak istemediklerini aktardı ve şöyle konuştu:

"Ataşehir'den birilerini bulursam belki bizlerin bilmediği bilgileri aktarabilirler diye düşündüm. Girişimlerim sonuçsuz kaldı. Ak Parti ilçe başkanlığını aradım, gençlik kollarını aradım, meclis üyelerini aradım hiçbiri Ataşehir ile ilgili konuşmak istemediler. Hatta iki senedir sizi yolsuzlukla, hırsızlıkla suçluyorlar, gelin bildiklerinizi anlatın dedim ancak bu konuyla ilgili partiden izin alamadıklarını söylediler. Ben de Sabah Gazetesi'nden bir büyüğümü aradım kimi konuşturabilirim diye. Bana Ak Partililerin inşaat işleri yaptıklarını, bu konuyla ilgili konuşamacayacaklarını, boşuna uğraşmamam gerektiğini söyledi."

Bu sözler üzerine Karlıbel İBB Başkanı Kadir Topbaş'ın oğlunun Ataşehir'de rezidans yaptığı bilgisini verdi. Karlıbel, "Kadir Topbaş'ın oğlu Ataşehir'de rezidans yapıyor şuan" şeklinde konuştu.

"CHP'Lİ MECLİS ÜYESİNİ DÖVENLER ATAŞEHİR'DE YAKALANDI"

Programa telefonla bağlanan Güneş Gazetesi'nden Hüseyin Taha Karagöz, İlgezdi hakkındaki bilgileri paylaştığı için İlgezdi'nin adamları tarafından dövdürüldüğü ileri sürülen CHP'li İBB meclis üyesi Hüseyin Sağ ile ile ilgili çarpıcı bilgiler paylaştı ve şunları söyledi:

"Artık mızrak kılıfına sığmıyor. Bunu gördüler, bu işin daha fazla uzayıp kendilerine dokunmaması için İlgezdi şuan CHP içinde infaz ediliyor. İlgezdi bu güne kadar kendine gelen müfettişleri oyalayarak başından savdı ancak iş şimdi ciddiye bindi. Hüseyin Sağ'ı döven üç kişinin İstanbul dışından gelip olayın ardından Ataşehir'de yakalanması tesadüf değil."

Kaynak: KRT / Çağlar Cilara

    :

    :

    :

    :

    "'Rasim Ozan'ın İlgezdi'den para alırken fotoğrafları var'" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete