O cenazede 2 kişi tutuklandı!

Yarbay Mehmet Alkan'ın kardeşi Ali Alkan'ın cenazesinde bulunan 2 kişi Erdoğan'a hakaretten tutuklandı.
Şehit Yüzbaşı Alkan’ın cenaze töreninde, şehidin ağabeyi Yarbay Mehmet Alkan’ın sözleri Türkiye’nin gündemini değiştirdi. Yarbay için soruşturma açılmasına neden olan sözlerinin yanından cenaze töreninde Erdoğan da protesto edilmişti. Cenaze töreninde Erdoğan’ı protesto eden gözaltına alınmıştı. Gözaltına alınan 3 kişiden 2′si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

CUMHURBAŞKANINA HAKARET İDDİASI İLE...

Alınan bilgiye göre, Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesindeki Ayvalık Jandarma Karakoluna düzenlenen terör saldırısında şehit olan Jandarma Yüzbaşı Ali Alkan için hafta sonu Enverul Hamit camisinde düzenlenen cenaze töreninde yaşanan gerginlik üzerine Osmaniye Emniyet Müdürlüğü ekiplerince başlatılan çalışma kapsamında 3 kişi gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan N.T. ve E.D. “Cumhurbaşkanına hakaret” iddiasıyla tutuklandı, M.A. ise adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: Sözcü
  • Osman DİKER
    CB ye Hakaret Osman DİKER - 26 Ağustos 2015 Seçime kadar Sosyal medya üzerinde cb ye ve akp ye yapılan yorumlar nedeni ile binlerce hakaret suçu işlendiği gerekçesiyle soruşturma açılıp sindirme operasyonları yapılacak....

:

:

:

:

"O cenazede 2 kişi tutuklandı!" hakkında Tweetler

DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

KARŞI VİDEO
https://twitter.com/KarsiGazete