Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifi eden IŞİD'çi konuştu

IŞİD'e biat eden "Lazika İslam Emirliği" isimli yeni örgütün lideri Cumali Mol, Erdoğan'ın kızı Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklif etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
Almanya'nın başkenti Berlin doğumlu olan, ailesi ise Rize Ardeşen'de yaşayan 34 yaşındaki Cumali Mol, Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifinde "niyetinin ciddi" olduğunu söyledi.

Cumali Mol, şu açıklamaları yaptı: 

'SUUDİ PRENSESLE EVLENEBİLİRİM'

"Erdoğan ailesiyle ilişkide bulunan bir hocamız aracılığıyla önce haber ulaştırdık. Ayrıca posta yoluyla mektup yolladık. Cevap alamayınca internet aracılığıyla niyetimi duyurdum. Yaptığım suç değildir. Sümeyya Hanım kamuoyuna mal olmuş bir kişilktir. Teklifimi kabul etmezse üzüleceğim. O zaman Suudi Arabistan'da bir prenses ile evlenmeyi düşünebilirim."

"Ailem, 'hayal kuruyorsun 'dedi. Halbuki herşey hayal ile başlamaz mı? Ailem korkaklar, siyasi emellerden uzaklar. Hedefsiz topluluklar düşmeye mahkumdurlar."

'MAFYA ÇETELERİNDEN DAYAK YEDİM'

"Berlin'de küçük ve sakin bir Laz mahallesi olan Spandau'da kalıyorum. 15 yıl önce Berlin'de uyuşturucu ile uğraşan mafya çetelerinin saldırısı sonucu kafamdan ağır darbe yedim. Beni yardıma çağıranlar ne yazık ki kaçtılar. O günleri yaşamamış olsam belki bugün farklı düşünebilirdim."

'HALİFESİZ BİRLİK SAĞLANAMAZ' 

"Türkiye IŞİD'e karşı operasyona girişirse üzülürüm. Müslümanlar kardeştir. Birbirini öldürmelerine izin verilmemeli. Müslümanın hayatı Kâbe'den daha önemlidir. Ulema, Taliban hakkında da fetva vermişti. Afganistan'daki Taliban'a da ilk önce CIA ajanı demişlerdi. Yaptıkları açıklama yanlıştı. Bugün aynı şeyi IŞİD için söylemek de yanlıştır."

"Halifesiz birlik ve kardeşlik sağlanamaz, anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az." 

'KALEŞNİKOFLU FOTOĞRAFIM DEKORASYON'

"Yanımda kaleşnikof marka bir silahla poz verdiğim fotoğraf, Berlin'de çekilen bir fotoğraftır. Alman yetkililerin bilgisi vardır ve suç teşkil etmiyor. İçinde ne şarjör, ne de mermi vardır. Dekorasyon amaçlıdır."

Kaynak: Avrupa Postası

    :

    :

    :

    :

    "Sümeyye Erdoğan'a evlenme teklifi eden IŞİD'çi konuştu" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete