AKP'de "paşalar", "astsubaylar" savaşı!..

Takan AKP'nin içindeki bilinmeyen kavgayı yazdı.
İşte Takan'ın yazısı...

Artık her yerde ülkenin frekans ayarları ile pervasızca oynayan saray patronu var!..

AKP teşkilatları, Ak polisler, Ak troller, Ak siviller, Ak STK'lar, Ak istihbarat elemanları kesmiyor... Ülkeyi bir de müftüler ve muhtarlarüzerinden idare etmeye başladı.

Bırakın her hangi bir ilçeyi, bir mahallede-semtte-sitede AKP/Saray aleyhine bir durum gelişse artık onca kez yedirip içirdiği Ak Muhtarlardan soracak. Ülkenin hassasiyeti AKP aleyhine taştığında ise Ak Müftüleri devreye sokacak. Ayetli-hadisli ikna seansları maalesef bu Emevi Müftüleri aracılığıyla gerçekleşecek. Şehit cenazelerinde tepkiler bu müftüler eliyle bastırılacak.

FİKİR KULÜBÜ SETA

Saray'ın iktidarı devam ettirme planları elbette ki sadece bunlarla sınırlı değil. 7 Haziran seçimlerinde, Cumhurbaşkanlığı yeminini hiçe sayıp meydan meydan gezen R. Erdoğan, yine liste çalışması yapıyor. 7 Haziran öncesi AKP'nin vekil listelerinin nerelerde hazırlandığını yazmıştım; Davutoğlu'nun yönettiği ekibinin Gaziosmanpaşa'da, R. Erdoğan'a bağlı ekibinin ise İncek'te... Sonuçta, Nisan'da YSK'ya teslim edilen listede her iki çalışmanın izleri vardı. Bu kez de benzer bir durum söz konusu.

İki ekip, AKP kongre, seçim hükümeti, 1 Kasım vekil listesi gibi konular için Ankara'nın Kazan ilçesindeki yazlık villaları mesken tutmuş durumda. Eski Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın başını çektiği tevilsiz Saray'a bağlı ekip  Ankara'nın Kazan ilçesine bağlı bir köyde özel villada çalışıyor. Bu ekibin fikir kulübü SETA...

İkinci ekip ise Beşir Atalay'ın güdümünde hareket eden SDE'ci ekip. Haa, kafalar karışabilir bunların da içinde SETA'cı kökenli isimler de mevcut.

FİDAN VE YILDIRIM

Onlar da Kazan'ın diğer bir köyünde Hakan Fidan'ın özel villasını mesken tutmuş durumdalar. Siyasetçi/Akademisyen/İş adamı/İstihbarat elemanı/İhaleci/Gazeteci/Anketçi/Bürokrat isimlerden oluşan ekipler, mangal partileri eşliğinde listelere son rötuşları veriyor. Yalnız burada garip bir durum var; ekipler "AKP'yi 2017'ye kadar götürecek yol haritasına" son şekli veriyorlar. (Seçim olsa bile en fazla hükümetin 2017'ye kadar süreceğine inanıyorlar, raporları o şekilde-aht-)

Binali Yıldırım ve Hakan Fidan'ın villalarının bulunduğu köyler birbirinden uzak. Biri Kazan'ın bir ucunda diğeri başka bir ucunda. Ancak bunların ortak bir tarafı var. Kendilerini kepçe, milleti de kazan olarak gören bu villacılar habire kazanı karıştırıp duruyorlar ki millet anlamasın, at izi it izine karışsın, kaos siyaseti işlemeye devam etsin, millet AKP'ye Erdoğan'a mecbur kalsın...

YAZININ TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

    :

    :

    :

    :

    "AKP'de "paşalar", "astsubaylar" savaşı!.." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete