​LGBTİ üyesi: Bizi yaratan Allah değil mi?

LGBTİ üyesi Deniz Erkan Taksim'de Trans Onur Yürüyüşü'ne yapılan polis müdahalesine isyan etti.
Erkan, "Bizi yaratan Allah değil mi? Eğer onların Allah'ları varsa, onların Allah'ı benim Allah'ım değil, ben bu kadar açık konuşuyorum bu konuda" dedi.

KRT Haber Koordinatörü Çağlar Cilara'nın yayınına konuk olan Erkan, polisin biber gazları ile yaptığı müdahale nedeniyle sert eleştirilerde bulundu. İş bulamadıkları için seks işçisi olmaya zorlandıklarını söyleyen Erkan çok bu ülkeden gitmek istediklerini söyleyerek sert ifadeler kullandı. İşte LGBTİ üyesi Erkan'ın açıklamaları:

"Bizim orada tek amacımız yürüyerek hakkımızı savunmaktı. Bırakın yürümeyi, nefes almaya bile hakkımızın olmadığını biber gazları ile gördüm. Polis aracının önüne uzandık ve bu kadar acımasız bir şekilde bize tazyikli sular sıkıldı, mermiler atıldı, gaz bombalarına maruz kaldık. Biz bir insanız ve insan olarak yaşamaya da, konuşmaya da, nefes almaya da hakkımız yok, böyle birşey olabilir mi? Bu nasıl bir vicdandır. Ramazan ile bizim orada hakkımızı savunmamızın ne alakası olabilir."

"BİZİ YARATAN ALLAH DEĞİLMİ"

"Madem dinde ayrımcılık yok, madem dinde herkes eşit, biz neden eşit değiliz. Bizi yaratan Allah değil mi? Eğer onların Allah'ları varsa, onların Allah'ı benim Allah'ım değil, ben bu kadar açık konuşuyorum bu konuda. Beni yaratanda o. Beni yaratan herkesi yaratandır. Bunu ben mi seçtim, yada bunu biz mi seçtik." 

"BU ÜLKEDEN GİTMEK İSTİYORUZ"

Bu devletten, bu ülkeden gitmeye çalışyıoruz. Biz neden ülkemizi terketmeye çalışıyoruz.  Tek sorun, eşcinsel olmamız, trans olmamız, farklı olmamız. Biz bir insanız, yaşamaya çalışıyoruz." 

"BİZİ DİNDEN SOĞUTUYORLAR"

"Dinde ayrımcılık vardır. Eğer biz ramazan nedeniyle hakkımızı savunamayacaksak kusura bakmasın kimse ben bu dine mensup değilim, dinden soğutuyorlar insanları. Bize iş vermiyorlar sonra da bu insanlar seks işçiliği yapıyor diyorlar. Buna doğru itiliyoruz, bize iş vermezlerse, çalışıtırılmazsak ne yapacağız. Bırakın iş vermeyi yürütmüyorlar bile."

    :

    :

    :

    :

    "​LGBTİ üyesi: Bizi yaratan Allah değil mi?" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete