CHP'den MHP'ye çok sert tepki!

Haluk Koç: "Bugün Türkiye'de koltuk tedarikçisinin kimler olduğu ortaya çıkmıştır"
KOLTUK TEDARİKÇİSİNİN KİMLER OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI!

CHP sözcüsü Haluk Koç, AKP'nin adayı İsmet Yılmaz'ın yeni TBMM Başkanı seçilmesine ilişkin ilk değerlendirmeyi yaptı. Koalisyon ortağı olarak artık AKP ve MHP'nin açığa çıktığı değerlendirmesi yapan Koç, MHP'ye "koltuk tedarikçisi" yakıştırmasında bulundu.

İşte o açıklama

" 'ALAYINA KARŞIYIZ' DİYENLER AKP'YE DESTEK OLDU!"

"Bugün Türkiye şunu gördü. Koltuk tedarikçisinin kimler olduğu ortaya çıktı. 'Alayına karşıyız' siyasetinin Türkiye'nin sorunlarını çözme noktasında sıkıntı yaratacağını görmüştük.  Ama bugün alayına karşıyız diyenlerin kimlere destek olduğu da ortaya çıktı.

"7 HAZİRAN MESAJINI DOĞRU OKUYAMADILAR"

Bu mesaj, 7 Haziran'da halkın sandıkta verdiği mesajin hala doğru okunamadığının göstergesidir.  AKP'nin baskıcı tutumuna karşı meydanlarda bas bas bağırıp kimler oy istedi? Onların şimdi AKP'li bir meclis başkanını göreve getirmelerinin nedeni nedir?

"KOALİSYON PARTNERLERİ ORTAYA ÇIKTI"

Önümüzdeki tıkanan iç siyasette koalisyon partnerleri de biraz ortaya çıkarmıştır. 'Aslında yok birbirinden farkımız, hepimiz aynı kapıya çıkarız.' diyorlar.  

7 Haziran'da verilen mesajı, milletin verdiği mesajı, dar ufuklu, korkak siyaset anlayışının,  okumaya niyeti yok. Türkiye'nin önümüzdeki dönem sorunlarını çözmeye de niyetleri yok. 

7 Haziran mesajı çok açıktı.' Tek kişinin vesayeti ile devlet kurumları şekillenmesin'  denmişti. En önemli kurum Meclis Başkanlığı yine tek kişi vesayeti ile yönetilecek şekile gelmiştir.  

"KOALİSYON ORTAKLARI ORTAYA ÇIKTI"

Kendi işaretlerini, işaret fişeği olarak attılar, kimse koalisyon ortağı aramasın artık, yan yana çok yakışıyorlar. "

    :

    :

    :

    :

    "CHP'den MHP'ye çok sert tepki!" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete