Fuat Avni AKP hükümetinin kimlere şantaj yaptığını yazdı!

Twitter fenomeni Fuat Avni, AKP hükümetiyle ilgili yine bomba iddialarda bulundu.
Twitter fenomeni Fuat Avni, AKP hükümetiyle ilgili yine bomba iddialarda bulundu.


İşte Fuat Avni'nin o tweetleri...

1. Anayasa Mahkemesi üyeleri ve raportörleri, KÇG'ye çalışan MİT içindeki ekip tarafından fiziki ve teknik takibe alındı.
2. Takibe alınanların zaafları, yüz kızartıcı halleri, şantaj olacak her durum dikkatle ele alınıyor. Koz olarak kullanılacak.

3. Tiran'ın icraatlarına karşı duranların kayıtları artık internet sitelerinde gösterime sokulmak yerine çağrılıp birebir seyrettiriliyor.

4. Ankaradaki sağır odaya çağrılan, hakim, savcı, gazeteci, bürokrat, siyasettçi sayısı arttı. Odadan çıkan sağır, dilsiz ve kör oluyor.

5. IŞİD elemanları Türkiye sınırında cirit atarken MİT de yargı mensubu, iş adamı, bürokrat, gazeteci ve muhalif siyasetçi dosyası peşinde.

6. Seçim dönemine girildikçe Tiran'ın aşina olduğu kirli senaryolar tek tek sahneye konuyor. Mafyayı bile devreye sokmakta beis görmediler.

7. Tiran millete şantaj uygularken Alman istihbaratının ve Aydınlıkçıların elindeki kendisiyle ilgili kayıtların ortaya çıkmasından korkuyor

8. Herkesin her şeyini takip edersen, herkesin de senin her şeyini takip ettiği ihtimalini ciddiye almalısın. İstihbaratın fıtratında var.

Bin odalı saraya kaç merkep bağlanır?

Bu arada Tiran yıllardır bir tek kitap okumadı.















    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni AKP hükümetinin kimlere şantaj yaptığını yazdı!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete