​Arena'da Galatasaray'a büyük şok

Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. hafta maçında Galatasaray sahasında İstanbul Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.
Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu'nun 24. hafta maçında Galatasaray ile İstanbul Başakşehir karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da oynanan mücadelede Galatasaray 2-0 öne geçtiği maçta İstanbul Başakşehir  ile 2-2 berabere kaldı.



Türk Telekom Arena’da oynanan mücadelenin 43. dakikasında kaptan Selçuk İnan’ın harika vole golüyle 1-0 öne geçen Galatasaray, devreyi bu golle üstün tamamladı.

İkinci yarıya da hızlı başlayan sarı kırmızılı ekip, Başakşehir karşısında 49. dakikada Umut Bulut’un golüyle durumu 2-0’a getirdi. Konuk ekip Başakşehir’de ikinci yarıda oyuna giren Mehmet Batdal, 79’da farkı 1’e indiren isim oldu.

Maça ikinci yarıda dahil olan bir başka isim Enver Cenk Şahin, 85’te attığı golle skoru 2-2’ye getirdi ve Galatasaray’a sahasında büyük bir şok yaşattı.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşma 2-2’lik beraberlikle tamamlandı. Galatasaray bu sonucun ardından 52, Başakşehir ise 40 puana ulaştı.

Galatasaray ligde gelecek hafta deplasmanda Kasımpaşa’ya konuk olurken Başakşehir sahasında Gençlerbirliği’ni ağırlayacak.

    :

    :

    :

    :

    "​Arena'da Galatasaray'a büyük şok" hakkında Tweetler

    DİĞER SPOR HABERLERİ