close

​Nazlıaka’dan Gökçek’e: Ensendeyim

Nazlıaka ve Gökçek arasındaki su atışması bu kez 'kayınpeder' boyutuna ulaştı. Nazlıaka, “Gökçek mahkemede hesap verecek,Ensendeyim Gökçek!” dedi.
CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek arasındaki tartışma dinmiyor. Bu kez Nazlıaka ve Gökçek arasında “Kayınpederin su faturası” tarışması yaşanıyor. Nazlıaka, “Gökçek mahkemede hesap verecek,Ensendeyim Gökçek!” dedi.

Nazlıaka ”Beni yenemeyen Gökçek, kutsalıma; aileme saldırmaya devam ediyor. Çirkinliği kayınpederimin kurduğu şirkete kadar götürdü. Ama yine iftirası kendi üzerine yapıştı, kötülüğü ayağına dolandı. Bunun cezasını mahkemede ödeyecek” dedi ve şunları söyledi:

” Gökçek bana olan kişisel nefreti nedeniyle kamuoyunu da yanlış bilgilendiriyor. Kendisine yazılan bilgi notunda adamları ‘Şirketin iki ayrı su aboneliği var’ diyor. Gökçek yanlışlıkla bu notu da twitter’da paylaştığı görselin altında unutmuş.

Depo olarak kullanılan yerin faturalarını sosyal medyadan yayınlarken mağazanın tüketimine ait olan su sayacı faturalarını bilerek sakladı.


Bu beyaz eşya mağazasında ortalama ayda 6 metreküp su tüketiliyor. Gökçek’in iddiaları doğruysa ; o zaman neden ASKİ’den yolladığın adamları tutanak bile tutmadan, sayacı mühürlemeden mağazadan ayrıldı?

Burası bir mağaza olduğu için güvenlik nedeniyle kameralar kayıt yapıyor ; ASKİ’den gelenlerin iftira atacak bir şey bulamayınca nasıl da alel acele kaçtığının görüntüleri elimizde mevcut.”


Nazlıaka Gökçek’e ”Kaçak Saray için ayda kaç TL’lik su faturası ödeniyor? Mercedes Benz ile ilgili rüşvet iddiaları konusunda neden hiç açıklama yapmıyor?

Oğlunun milletvekilliğini bana saldırarak mı garantiledi? ”
sorularını da yöneltti.

Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "​Nazlıaka’dan Gökçek’e: Ensendeyim" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ