close

Davutoğlu’ndan kavga yorumu

Başbakan Davutoğlu "CHP'li dünkü olayda, bir başka CHP'liyi tutmak için merdivenden düştü." dedi ama görüntüler başbakanı yalanladı.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, TBMM’de yaşanan ve CHP’li Orhan Düzgün’ün merdivenlerde düşerek yaralanması ile sonuçlaran kavga ile ilgili açıklamalarda bulundu. ”CHP’li dünkü olayda, bir başka CHP’liyi tutmak için merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Partili yok” dedi.

Başbakan Davutoğlu Meclis’teki kavgası bir dizi ziyaret için gittiği Sivas’ta değerlendirdi.

CHP’liler başta olmak üzere muhalefet milletvekillerini eleştiren Davutoğlu “Şiddet ve kavga çıkarıyorlar. Sonra da Ak Parti’yi suçluyorlar. Bu yasanın geçmesini isteyen kim AK Parti. AK Parti niçin Meclis’te şiddet uygulasın da bu yasaların geçmesine engel olacak ortamın doğmasına sebebiyet versin? Bu yasayı engellemek için Meclis’i dahi şiddet ortamına dönüştürenler halk önünde hesap veremezler.

“KENDİ ARKADAŞINI TUTARKEN DÜŞTÜ…”

Dün yaşanan Meclis’teki kavgayı da değerlendiren Davutoğlu “Dünkü olayda, bir başka CHP’liyi tutmak için merdivenden düştü. Ortada hiçbir AK Partili yok. Bu tür teatral anlamda bir tutumla TBMM’nin itibarını zedelemeye dönük faaliyetler Meclis adabına da yeminin ruhuna da aykırı. HDP’liler, şehirlerde uyguladıkları terörü şimdi de Meclis’te uygulamaya çalışıyorlar.


Kaynak: Sözcü

    :

    :

    :

    :

    "Davutoğlu’ndan kavga yorumu" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ