​Merkez siyasette alternatif arayışları devam ediyor

Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüsnü Döğer, "Merkez Siyasette Alternatif Arayışları" çalışması kapsamında Anavatan Partisi eski Genel Başkanı, Gazeteci Yazar Nesrin Nas'ın konferansa geleceğini bildirdi.
Merkez Parti(MEP), geçtiğimiz günlerde düzenlediği bir programla "Merkez Siyasette Alternatif Arayışları" başlığıyla bir taban hareketi başlattığını duyurmuştu. Bu kapsamda düzenlenen programa farklı siyasi partilerden temsilciler katılmış, desteklerini belirtmişti.
 
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Merkez Parti Genel Başkan Yardımcısı Döğer, konferansların temmuz ayında Anavatan Partisi eski Genel Başkanı Nesrin Nas ile başlayacağını ifade etti.
 
Çalışmanın siyasi bir gayeden öte sivil toplumu harekete geçirici bir amaç taşıdığını belirten Döğer, "Farklı fikir ve kanaatlere sahip siyasetçiler, bürokratlar, ekonomistler, sosyologlar, hukukçular, meslek odaları başkanları, bakanlar 'Merkez Siyasette Alternatif Arayışları' çalışması kapsamında partimize konferansa gelecekler. Sürpriz isimler var. Hepsinin uzmanlık alanı ve ideolojisi farklı ama ortak noktaları kalplerinin bu ülke için atmış olmasıdır" dedi.
 
Döğer şöyle devam etti:

 
"Biz bu tür çalışmaları daha önce de periyodik olarak yapıyorduk. Ancak bu faaliyetler eğitim faaliyeti şeklindeydi. Şimdi ise 'Merkez Siyasette Alternatif Arayışları' başlığıyla bu konferansları bir sivil toplum hareketine dönüştürerek, kitlelerle buluşturmayı hedefliyoruz. Bu faaliyetlerin sonuçlarını raporlaştıracağız ve meydanlara ineceğiz. Merkez Parti "ÖNCE İNSAN" düsturuyla, milletin alternatif arayışına ve beklentilerine çözüm üretecek çalışmaları geliştirerek sürdürecek."  

    :

    :

    :

    :

    "​Merkez siyasette alternatif arayışları devam ediyor" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete