CHP Milletvekili: Arınç'a yardımcı olabiliriz

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Gökçek hakkında elinde bulunan belgeleri Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’la “paylaşmaya hazır olduğunu” söyledi.
CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in yolsuzluklarını işaret eden sözleri üzerine bazı açıklamalarda bulundu.

Erdoğdu, Arınç'ın açıkladığı yolsuzluklar konusunda belgelerle kendisine yardımcı olabileceklerini belirterek şöyle dedi:

“Yıllardır 100’ün üzerinde dosya, benim ve diğer arkadaşlarımız tarafından son derece güçlü delillerle kamuoyunun bilgisine sunduk. Hüküm giymesine yetecek kadar delil olmasına rağmen, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda bu dosyalar kapatıldı.

ANFA ŞİRKETİ İHALELERİ

Almanya’dan Mercedes firmasının rüşvet verdiğine ilişkin belgeden, Ankara’da yıkılan demir kafes olayına; ANFA şirketinin ihalelerinden, AKP MKYK üyesinin eşine gıda ihalesi verilmesine; Ankara’ya Kesikköprü üzerinden su taşınmasından, Başkentgaz’da yapılan işlemlere kadar 100’ün üzerinde yolsuzluk dosyası, benim ve partili arkadaşlarım tarafından ortaya konulmuştur.

ARINÇ'IN BELGEYE İHTİYACI VARSA

Arınç’ın belgeye ihtiyacı varsa, biz bu belgeleri Arınç’la da kamuoyuyla da paylaşmaya hazırız."

Erdoğdu yargıda Gökçek'i kollayanlar olduğunu da belirterek şunları kaydetti: “Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nda Gökçek’i koruyan ve gözeten bir ekibin olduğunu biliyoruz. Bu dosyalarla sadece Gökçek’ten değil, onu halkın adaletinden koruyan bu yargı mensuplarından da hesap soracağız.”

​Kaynak: Cumhuriyet / Fırat Kozok

    :

    :

    :

    :

    "CHP Milletvekili: Arınç'a yardımcı olabiliriz" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete