Bakan Bozkır: Daha çok şehit vereceğiz

AKP İstanbul Milletvekili, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bokzır, "Şehitler veriyoruz, belki daha çok vereceğiz ama neticede ülkesi için şehit olan kardeşlerimizin kanları yerde kalmayacaktır. " dedi.
Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, terörle mücadelenin kararlılıkla süreceğini belirterek, “Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığı hiçbir şekilde sona ermeyecektir. Şehitler veriyoruz, belki daha çok vereceğiz ama neticede ülkesi için şehit olan kardeşlerimizin kanları yerde kalmayacaktır” açıklamasında bulundu.

Bakan Bozkır, bu sabah katıldığı bir televizyon programında açıklamalarda bulundu.

Programın başında, gelen şehit haberleri nedeniyle üzüntülerini dile getiren Bozkır, terörle mücadele sürecinde daha çok şehit verilebileceğini söyledi. Bozkır, şunları kaydetti:

“Gerçekten yüreğimiz yanıyor. İki askerimiz ve bir polisimiz şehit edildi. Allah’tan rahmet diliyorum, acılı ailelerine başsağlığı diliyorum. Türkiye’nin terörle mücadeledeki kararlılığı hiçbir şekilde sona ermeyecektir. Şehitler veriyoruz, belki daha çok vereceğiz ama neticede ülkesi için şehit olan kardeşlerimizin kanları yerde kalmayacaktır. Bir ülkede şehitleri varsa bayrağını dalgalandırır, millet olma vasfına erişir. Allah gani gani rahmet eylesin.”

Kaynak: CnnTürk

    :

    :

    :

    :

    "Bakan Bozkır: Daha çok şehit vereceğiz" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete