MEB'den o öğretmen hakkında açıklama

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan 'Beyaz Show'a katılan öğretmen hakkında açıklama yapıldı.
Milli Eğitim Bakanlığı, “Beyaz Show” adlı televizyon programına telefon ile bağlanıp kendini öğretmen olarak tanıtan kadının öğretmen olmadığını açıkladı.

Milli Eğitim Bakanlığı, son günlerde “operasyonları eleştiren öğretmen” olarak gündemde olan kişi hakkında bir yazılı açıklama yayımladı. Açıklamada, Doğu Anadolu ile Güneydoğu Anadolu'da devam eden terör operasyonlarını eleştiren kişinin öğretmen olmadığı belirtilirken, kendini A.Ç. olarak tanıtan kişinin araştırıldığı bildirildi.


Milli Eğitim Bakanlığı’nda görevli A.Ç. isminde 3 öğretmenin bulunduğu kaydedilen açıklamada, bu 3 öğretmen ile birebir görüşmelerin yapıldığı aktarıldı.

Milli Eğitim Bakanlığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“3 öğretmenin de durumdan rahatsızlık duyduklarını belirterek böyle bir programa bağlanmadıklarını söylediklerini aktardı. Bakanlık yetkilileri, televizyon programında açıklama yapan kişinin Millî Eğitim Bakanlığı ile hiçbir bağlantısının bulunmadığının tespit edildiğini kaydetti.”

Öte yandan bahsi geçen programa dün bir kadın telefonla bağlanarak, Diyarbakır’da öğretmen olduğunu söyleyip bölgedeki sokağa çıkma yasakları ile yaşanan can kayıplarına değinmişti.

Kaynak: ANKA

    :

    :

    :

    :

    "MEB'den o öğretmen hakkında açıklama" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete