close

Emine Erdoğan’ın en sevdiği dizi karakteri bakın kim çıktı!

Emine Erdoğan'ın en çok sevdiği dizi oyuncusu Seksenler'deki "Yıldız" çıktı. Yıldız aşırı kıskançlığıyla biliniyor.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, İstanbul’da katıldığı bir tören sonrası karşılaştığı TRT 1′de yayınlanan Seksenler dizisinde ‘Yıldız’ rolünü oynayan Özlem Balcı ile bir süre sohbet etti.  Görüşme sırasında Erdoğan, eşine seslenerek, “Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk” diyerek Balcı’yı gösterdi. Balcı’nın canlandırdığı Yıldız karakteri; dizide eşini çok sevdiği için kıskançlık yaparak onunla sık sık kavga etmesi ile  biliniyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısa adı SADED olan Sanat Düşünce ve Eğitim Derneği’nin İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlediği ‘Asım’ın Nesli’nden Bir Usta’ adlı programa katıldı. Program sonunda, davetliler arasında bulunan TRT 1′de yayınlanan “Seksenler” adlı dizinin oyuncusu ve belgesel yapımcısı Özlem Yıldız ile karşılaşan Erdoğan çifti, oyuncuyla bir süre sohbet etti.



“BAK EMİNE EN SEVDİĞİN OYUNCU”

Görüşme sırasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan, eşine seslenerek, “Bak Emine en sevdiğin oyuncuyu bulduk” diyerek Balcı’yı gösterdi.  Erdoğan ve eşi diziyi ilgiyle izlediklerini ve Balcı’nın oyunculuğunu beğendiklerini söyledi. Oyuncuyla bir süre sohbet eden Emine Erdoğan,  Özlem Balcı ile tanıştığı için mutlu olduğunu ifade etti. Özlem Balcı da, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın kendisine gösterdikleri ilgi için teşekkür etti.



YILDIZ KARAKTERİ: AŞIRI KISKANÇ

Özlem Balcı’nın canlandırdığı Yıldız karakteri dizide Kahveci Mesut’un karısını canlandırıyor ve aşırı kıskançlığıyla biliniyor. İşte dizinin konsept tanıtımındaki Yıldız karakterinin açıklaması. Yıldız:  Mesut’un karısıdır. Mesut’tan çok çekmiştir, Mesut çok kıskançtır. Sık sık karakolluk olurlar. Hep eşiyle kavga eder, eşi Kadir İnanır’ı bile kıskanır.

Kaynak: gazetevatan.com
 

    :

    :

    :

    :

    "Emine Erdoğan’ın en sevdiği dizi karakteri bakın kim çıktı!" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete