Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yüz kızartan diyalog

Gökçek ailesinin kanalında 'ahlak dersi' verilen magazin programında sunucu Ömür Varol, "Evlenip balayına gideceğime evlenmem alayına giderim" dedi. Kadın sunucunun sözleri de Varol'u aratmadı.
Melih Gökçek'in oğlu Osan Gökçek'e ait Beyaz TV'de yayınlanan 'Sakın Kaçırmayın' programında sunucuların skandal sözlerine RTÜK bir ceza uygulayacak mı?

Yıllardır ekranlarda yayınlanan en düzeysiz magazin programlarına imza atan Ömür Varol'un sunduğu 'Sakın Kaçırmayın' isimli magazin programında 'Bekarlık Sultanlık mı?' sorusunun cevabı arandı.

Sunucu Ömer Varol konuyla ilgili olarak "Evlenip balayına gideceğime evlenmem alayına giderim"derken, diğer sunucular ise kahkahalarla bu yoruma güldü.

SEVİYESİZ DİYALOG

Esra Harmanda ve daha önce Flash TV'de izdivaç programı sunan Sinem Yıldız'ın da katıldığı programda tek skandal da bu değildi. Bülent Ersoy'un katıldığı programlarda oturduğu tahtı ekrana getirilince Sinem Yıldız ile Ömür Varol arasında şu diyalog yaşandı.

Ömür Varol: "Bülen Ersoy 'normal koltuklara bu totomla oyurmam' diyor. Haklı, insan totosunun kıymetini bilecek."


Sinem Yıldız: "Bilmeli bilmeli. Kendi totonun kıymetini sen bilmezsen başkası hiç bilmez hayatım. Mecbursun yani."

Ömür Varol: Bravo!

Bu diyalog yaşanırken Esra Harmanda ise gülerek eşlik etti.

BİR DE AHLAK DERSİ VERDİLER

Bu diyalogların ardından Esra Erol'ın atv'deki İzdivaç programında bir gelin ve damat adayınn samimi şekilde sarılmasını eleştiren Sinem Yıldız, "Türk toplumunun geleneklerine ters gelir böyle şeyler" diyerek ahlak dersi vermekten de geri durmadı.

RTÜK NE YAPACAK?

Özellikle muhalif bir kaç televizyon kanalının ve programa milyonlarca liralık cezalar kesen RTÜK'ün gündüz kuşağında yayınlanan bir programda yaşanan bu skandal diyaloglar karşısında ne yapacağı ve ceza kesip kesmeyeceği merak ediliyor.

Kaynak: abcgazetesi.com

    :

    :

    :

    :

    "Gökçek'in kanalı Beyaz TV'de yüz kızartan diyalog" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete