Gaziantep Valisi IŞİD'li teröriste 'Bey' dedi ve...

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte IŞİD'e yapılan operasyonlar hakkında bilgi verirken peş peşe gaflara imza attı.
Türkiye'de IŞİD'e karşı yapılan operasyonlarda teröristlerin önce gözaltına alınıp daha sonra serbest bırakılmaları tepki alırken Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya büyük bir gafa imza attı.

Vali IŞİD'li teröriste 'bey' diye hitap ederken, IŞİD'li teröristin Hacı Ali Durmaz olan ismini Hacer Durmaz olarak telafuz ederken, teröristin isminden önce 'bey' sıfatını kullandı. Vali gözaltına alınan IŞİD'li teröristlerin sayısını da yanlış söyledi. 'Mayıs'tan itibaren 82 kişinin gözaltına alındığını' söylerken yine kendi verdiği rakamlar Vali'yi yalanladı. Vali'nin verdiği rakamlara göre 70 kişi gözaltına alınmış. 

GAF ÜSTÜNE GAF YAPTI

Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, kentte IŞİD'e karşı yapılan operasyonlar hakkında "1 Mayıs'tan bugüne değerli kardeşlerim, 82 DEAŞ'lı gözaltına alınmıştır, bunlardan ilk etapta 32'si tutuklanmış 18'si adli kontrolle serbest bırakılmıştı. 2. bölümdeki mahkemede 6 tutuklama 3 tane serbest kalan vardı. Halen bugünde Hacer Durmaz Beyle Beraber, Hacer Durmaz terörist ile birlikte 11 terörist Hacer Durmaz ile bereber 10 kişinin mahkemesi devam etmektedir" ifadelerini kullandı.

İşte o anlar...



Kaynak: Barış Can - Yurt Gazetesi

    :

    :

    :

    :

    "Gaziantep Valisi IŞİD'li teröriste 'Bey' dedi ve..." hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete