Günün Videosu

Acun'dan sigara olayına yanıt

Survivor'da Damla Can sigara içerken görüntülendi. Dikkatli bir televizyon izleyicisi bu görüntüleri çekip Youtube'da yayınladı.
Montaj ekibinin gözünden kaçan görüntü sosyal medyada gündem oldu. Yorumlarda Damla Can'ın sigara içmesi kadar rahat tavırları da kullanıcıların dikkatinden kaçmadı.
 
ACUN’DAN SİGARA OLAYINA YANIT


Damla’nın adada sigara içerken görüntülenmesini sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.Acun ise bu görüntülerin ardından konseyde sigara olayına açıklık getirdi. Ilıcalı, Damla'nın sigarayı çalışanlardan edindiğini ifade etti ve uyarılarda bulundu.
 
HABERLER TEKER TEKER SİLİNİYOR 

 
Damla Can'ın sigara içtiği görüntüler sabah saatlerinde bir çok internet sitesinde yayınlandı. Ancak görüntüler gün içinde Youtube da dahil olmak üzere silindi. 
 
MERVE BÜYÜKSARAÇ'LA DAVALIK OLMUŞTU 
 
2012 yılında Survivor'da yarışan Merve Büyüksaraç "Adada bize yemek veriyorlardı, o kadar da aç değildik" demişti. Ilıcalı, Büyüksaraç'a 500 bin liralık dava açmıştı. Davada delil olarak ise montajlı görüntüleri göstermişti. Büyüksaraç'ın avukatının "ham görüntüleri istiyoruz" talebine ise "Ham görüntüleri siliyoruz" yanıtını vermişti. 

    :

    :

    :

    :

    "Acun'dan sigara olayına yanıt" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete