Havuz medyası Kılıçdaroğlu'na taktı

Havuz medyasından Yeni Şafak gazetesi Kemal Kılıçdaroğlu'nun hakkında fezleke hazırlandığını öne sürdü.
Seçimlerin ardından muhalefet partilerinden yolsuzluk ve rüşvet soruşturmalarının raftan ineceği yönünde açıklamalar gelirken,Yeni Şafak gazetesiKemal Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazırlandığını öne sürdü.

Osman Özgan imzalı habere göre 11 Şubat 2014 günü CHP grup toplantısında yolsuzluk tapelerini dinleten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu hakkında fezleke hazır.

Kılıçdaroğlu, dönemin başbakanı Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan’a ait olduğu belirtilen ses kayıtlarını kürsüden dinletmiş, Erdoğan ailesi de Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmuştu.

Başsavcılığın takipsizlik verdiği soruşturmaya Erdoğan’ın avukatı Muammer Cemaloğlu’nun itirazı sonucu Sulh Ceza Mahkemesi tarafından tekrar bakılmasına karar verildi.

5. Sulh Ceza Hakimi Yunus Süer’in verdiği kararda, “Sayın Kılıçdaroğlu’nun Sayın Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen yasadışı yollarla elde edilmiş, montajlanmış, kurgulanmış olduğu belirtilen ses kayıtlarını teknik cihazlar kullanarak kamuoyuna açıklaması ‘yasama sorumsuzluğu’nun ikinci şartı olan söz ve düşünce açıklaması olarak değerlendirilemez” denildi.

Yeni Şafak, fezleke haberine Kılıçdaroğlu’nun dokunulmazlığına dair; “Kılıçdaroğlu’nun milletvekili olmasından dolayı hakkında ceza takibatı yapılamadığına yer verilecek olan fezlekede, Kılıçdaroğlu hakkında söz konusu suçlardan ceza takibatı yapılabilmesi amacıyla yasama dokunulmazlığının kaldırılması için gereğinin yapılması istenecek” yorumu da ekledi.

    :

    :

    :

    :

    "Havuz medyası Kılıçdaroğlu'na taktı" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete