Fuat Avni'den erken seçim için flaş eylem iddiası!

Twitter fenomeni Fuat Avni çok çarpıcı iddialarda bulundu.
Twitter fenomeni Fuat Avni, “Derin Devlet'in faili meçhulleri Cemaat'e mal edilip, Cemaat'in eskiden beri bu tür eylemler yaptığı algısı oluşturulacak.MİT'in karanlık güçleri tarafından yapılacak eylemler de Cemaat tarafından organize ediliyor denilecek.” paylaşımında bulundu.

Fuat Avni paylaşmalarında ayrıca, eski İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın Saray'dan aldığı talimatla gizli bir toplantı yaparak, hukuksuz bir şekilde İçişleri Bakanlığına atanacakların listesini verdiğini yazdı.  Fuat Avni, Cumhurbaşkanı'nın 17-25 Aralık dosyasının Meclis'e gelmemesi için erken seçim yapmayı şart olarak gördüğünü belirtti. Erken seçim için kaos ve teröreylemleri ile planlandığını yazan Fuat Avni, Saray'ın Ala'yı İçişleri Bakanı gibi kullandığını, Ahmet Davutoğlu'nun ise olup bitenden haberinin olmadığını ileri sürdü.

Fuat Avni, kumpası şöyle anlattı: "17/25 Aralık dosyasının Meclis'te gündeme gelmesinden korkmuyor, titriyor. Bu olmasın diye her yolu deniyor. Avanelerine göre dosyaların açılmaması için erken seçim şart. Erken seçim kaosla, kaos daterör eylemleriyle gelecek. Bu aynı zamanda seçim mağlubiyetini unutturmanın da formülü. Efkan'ın içişlerinde, Feridun'un dışişlerinde, Fidan'ın MİT'te, Kasırga'nın eski derin ekipte yapacağı çalışmalar önemli. Plana göre, PKK-Hizbullah, PKK-IŞİD gerginliği tırmandırılacak ve MİT içindeki karanlık adamlar, eylemlere zemin hazırlayacak.”

Fuat Avni'nin yaptığı paylaşım şu şekilde;



    :

    :

    :

    :

    "Fuat Avni'den erken seçim için flaş eylem iddiası!" hakkında Tweetler

    DİĞER GÜNDEM HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete