Survivor'da sürpriz veda

Survivor All Star'da kim elenen isim sosyal medyada olay oldu.
TV8’den ekranlarımıza konuk olan ve kendimizi içinde bulduğumuz enfes yarışma Survivor All Star'da eleme heyecanı yaşandı. 

Survivor All Star'dan elenen isim Serenay oldu. Survivor All Star’a veda eden isim 15 Haziran’da Serenay oldu. Doğukan 14 Haziran konseyde Serenay’ın eleme adayı olmasına sebebiyet vermişti. Ünlüler artık adada 3 kişi kaldı. 
 
Survivor All Star’da bu kez ilginç bir konsey yaşandı. 14 Haziranki konseyde Ünlülerden Merve Aydın ve Serenay aday olmuştu, 15 Haziranki konseyde ise Gönüllüler dokunulmazlığı kaybettikleri için Hasan ve Hilmicem eleme adayı oldu. Yani sizin anlayacağınız tam 4 aday eleme adayı ki bu eleme adaylarının hepsi de dönem dönem birinci olmuş adaylar. Yani özellikle Hasan üst üste 5 defa birinci olmuş bir isim.
 

 
Bu haftanın, hatta belki Survivor tarihindeki en çok merak edilen “Survivor All Star 15 Haziran kim elendi” sorusu artık yanıt buluyordu. Ama bu dört adaydan kim elenecekti? Survivor All Star kim elendi sorusu da zaten Google'da trend olmaya aday. 14 Haziran Merve Aydın ve Serenay, 15 Haziran Hasan ve Hilmicem eleme adayları oldu. İki takımdan biri artık üç kişi kalacak adada.
 
SURVIVOR ALL STAR'DA KİM ELENDİ?
 
Geçtiğimiz Perşembe Akşamı Dominik’teki son oylama sonuçlarına göre rakiplerinden daha az oy almış ve bu yüzden Survivor All Star’a, final hayallerine veda edecek olan isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı. Survivor All Star’a veda eden isim 15 Haziran’da Serenay oldu. Doğukan 14 Haziran konseyde Serenay’ın eleme adayı olmasına sebebiyet vermişti. Ünlüler artık adada 3 kişi kaldı. Serenay uzun süre gözyaşlarına boğuldu, ağladı. Kolay değildi final hayallerine veda etti çünkü.
 
BECERİ, ZEKA VE DENGE OYUNU
 
Survivor All Star 15 Haziran müthiş bir dokunulmazlık oyunu oynandı. Beceri, denge, hız, zeka, konsantrasyon isteyen bir oyun oynandı. Survivor All Star tarihinin en büyük oyunlarından biri oynandı. Peki, Survivor 15 Haziran dokunulmazlığı kim kazandı?
 
ÜNLÜLER BU KEZ AFFETMEDİ!

 
14 Haziran oynanan dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez affetmedi. Baştan sona denk giden mücadele Ünlüler sonradan yaptıkları hatanın farkına vardı ve öne geçti. Ünlüler Dokunulmazlık oyununu 10-7 kazandı.
 
KONSEYDE KİMİN İSMİ YAZILACAK?

 
Survivor All Star Dokunulmazlık oyununu Ünlüler kazandı ve Gönüllüler konseye gidecekler.  14 Haziran Survivor All Star’da Dokunulmazlık oyununu kaybeden Ünlüler bu kez oyunu kazandı. Gönüllüler aralarından bir ismi eleme adayı olarak çıkaracaklar. Konseyde kimin ismi yazılacak, kim eleme adayı olacak, en merak edilen konu bu şu anda. 3. eleme adayı kim olacak,  Konseyden kimin ismi çıkacak? 

Kaynak: Milliyet.com

    :

    :

    :

    :

    "Survivor'da sürpriz veda" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete