Deşifre programının sunucusu: Türkiye daha kötüye gidiyor...

​İktidara yakın A Haber'de yayınlanan Deşifre programının sunucusu Mehmet Ali Önel sürpriz bir şekilde ekranlardan çekildiğini açıkladı. Önel, gazeteciler arasında yandaş televizyonculuğun 'zirve'si olarak görülüyordu.
Önel, bu akşam yayınlanan programın arkasından uzunca bir açıklama yaparak sunuculuğu bıraktığını söyledi.

AKP'ye yakın, tek taraflı yayıncılık yaparak, şaibeli konukları uzun süre yayında tuttuğu için sık sık eleştiri alan Önel, "Değerli izleyicilerimizin affına sığınarak 15 yıldır aralıksız sürdürdüğüm Deşifre programını bugün itibariyle sonlandırıyor, ekrandan çekiliyorum" dedi.

"ANLAMSIZ MÜCADELE VERDİM!"

Mehmet Ali Önel sözlerine şöyle devam etti:

"Cesaretle mesleğimi yerine getirdim ama gelmiş olduğunuz noktada vermiş olduğum mücadelenin anlamsız olduğunu gördüm ve ben bu mücadeleden çekiyorum. Kimseden korktuğum için falan değil. Verilen mücadelenin amacına uygun olmadığını, yeterince taşın altına herkesin elini koymadığını ve bu işin eninde sonunda üzülerek de olsa Türkiye'nin daha kötüye gittiğini görerek ve bu süreçte elinden gelenin fazlasını yapmış bir gazeteci olarak gönül rahatlığı ile köşeme çekiliyorum."

Önel, Havuz Medyası'nın politikası gereği AKP yanlısı operasyonel yayınlara başladığında yeni izleyici kitlesinden daha önce 28 Şubat sürecinde yaptığı haberlerle bir çok insanın mağduriyetine sebep verdiği için özür dilemişti.

Mehmet Ali Önel'in AKP döneminde yaptığı haberler için ne zaman özür dileyeceği ise merak konusu...

    :

    :

    :

    :

    "Deşifre programının sunucusu: Türkiye daha kötüye gidiyor..." hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete