Enver Aysever: Halk TV'den solcu olduğum için kovuldum

Gazeteci Enver Aysever KRT'de Ferit Atay'ın "Sorguluyorum" isimli programına katıldı. Aysever, Halk TV'den solcu olduğu için kovulduğunu söyledi.
Halk TV'den para almadan program yaptığını söyleyen Aysever, "İnandığım değerleri savundum, kafasına silah dayanmış gazeteciyi yayına bağladım, Cizre'de çocuklar bozdolabındayken oradan bir milletvekili bağladım, Hüseyin Aygün'ü, Merdan Yanardağ'ı konuşturdum, işte bunlardan dolayı kovuldum, çünkü solculuk yaptım. Ama orada televizyonda delege ağalığı, kimi milletvekili yapalım, kimin ayağını kaydıralım, kime yafta yapıştıralım, kime yalan söyleyelim vardı. Halk TV tarihi fırsatı kaçırmıştır. Halk TV gezide yakaladığı o çok sesli toplumun vicdanı olan anlayış yerine yine dar kadroların elinde aman vaziyeti idare edelim dedi. Oysa ben olsam, kimsesizin kimsesi, ötekinin sesi olurum, kim olursa olsun oraya çıkartırım" dedi.

 Ayrıca Aysever, Hacıosmanoğlu'nun sözlerine " Kadınlara hakaret etmek suçtur, bunun da özrü mözrü olmaz. Daha Özgecan dün öldü böyle dediğin zaman cinayetlerin tarafında saf tutarsın. Bunu bir Allah'ın kulu yüksek perdeden söyleyemedi. Devletin bütün kadrolarının söylemesi gerekirdi kimse söyleyemedi. Ben de kadınlar gibi onurlu yaşamak istiyorum, 40 sene de öyle yaşarım 140 sene de öyle yaşarım. Ama öyle adam gibi yaşamak istemem." diyerek tepki gösterdi.
 



Kaynak: birgun.net

    :

    :

    :

    :

    "Enver Aysever: Halk TV'den solcu olduğum için kovuldum" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete