close

O Ses Türkiye'ye 'emekli Salih öğretmen' formülü

Son dönemin izleyiciden ilgi görmüş ekrandaki tek ses yarışması olma özelliğini taşıyan O Ses Türkiye'ye 5. sezonunda yorgunluk alametleri göstermeye başlayınca devreye uluslararası formatlara yerel dokunuşlarıyla meşhur Acun Ilıcalı girdi!
Son dönemin izleyiciden ilgi görmüş ekrandaki tek ses yarışması olma özelliğini taşıyan O Ses Türkiye’ye 5.  sezonunda yorgunluk alametleri göstermeye başlayınca uluslararası formatlara yerel dokunuşlarıyla meşhur Acun Ilıcalı,  kendine has formüllerini ‘O Ses’ için de devreye sokmaya başladı.

HALK HİKAYELERİ

Stüdyoda bir yarışmacı aracılığıyla Gökhan’a İzmir’den selam yollayan ‘Hamamcı Selda’nın bulunup canlı yayına bağlanmasıyla  süreç, ‘efkarlı’ Ahmet Parlak’ın meyhanede söylediği ve soyla medyada fenomen olan ‘İsyan’ yorumunu ‘O Ses’ sahnesinde tekrar etmesiyle devam etti.

Ekstra seslerin seyrelmesi ve seyircinin formata doymasıyla kendini tekrar etmeye başlayan yarışmada ‘Acun’ ve ‘Gökhan’ önderliğinde ‘halka’ dokunan ve onun içinden çıkan hikâyeleri izlemeye devam edebiliriz.

Kaynak: radikal.com.tr / Ümit Buget

    :

    :

    :

    :

    "O Ses Türkiye'ye 'emekli Salih öğretmen' formülü" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete