​AKP'li Bakan: Millet AKP'nin kusurunu yıkadı yağladı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, "Millet, tam aksine AKP'nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, 'Hadi buyurun, hızla koşun' dedi. Çünkü öbürlerinden bir şey olmayacağını gördü" dedi
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AKP'nin oy oranında büyük artış gösteren Karacabey ilçesini ziyaret etti. Müzezzinoğlu, "Birileri sorumluluktan kaçtı. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti, sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi." dedi.

Cihan'ın haberine göre; Müezzinoğlu, partisinin Karacabey İlçe Başkanlığını ziyaretinde yaptığı konuşmada, teşkilatın tüm kademelerinin, millet, demokrasi ve bu ülkenin önüne döşenmek istenen taşların temizlenmesi adına gece gündüz gayretle çalıştığını söyledi. "Bizim gayretimizin fevkinde bir dönüşle milletimizin teveccühünü gördük" diyen Müezzinoğlu, demokrasinin önündeki taşları milletin bir günde, elini vicdanına koyarak, analiz yapıp izanıyla teraziye koyduğunu ve "AK Parti" dediğini ifade etti. Müezzinoğlu, ilk teşekkürü millete borçlu olduklarını dile getirerek, "Milletimiz bize inancını, güvenini izhar etti. Bize düşen, önce sözlü teşekkürü, sonra da fiili hizmetleri yaparak onu hak ettiği yere ulaştırmaktır" diye konuştu.

Daha iyi noktalara gelebilmek için hep beraber çalışacaklarını anlatan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: "Bu dönem yaptığımız çalışmayı, 7 Haziran döneminde yapamadık. Onun bir sürü nedeni var ama biz, 8 Haziran sabahından itibaren on gün 'Nerede eksiğimiz var, nerede hata yaptık, nerede toplumla olan iletişimimizde gönül bağlarımız zayıfladı?' sorularını tartıştık. Allah'a şükür Türkiye genelinde de Bursa'da da hatamızı gördük. Birileri sorumluluktan kaçtı. Milletimiz, bunu da gördü. Birileri sorumluluktan kaçarken, AK Parti, sorumluluğun altına millet adına hiç tereddütsüz girdi. Bedeli varmış, olsun. Bu ülkede, millet adına bedel ödenecekse, o bedele biz hazırız."

Anayasal sorumluluk gereği hükümete üye vermesi gereken CHP ve MHP'nin, hükümete üye vermekten anayasayı ihlal ederek kaçtığını ifade eden Müezzinoğlu, "Kaçanı millet gördü. Buradaki amaçları neydi? 'AK Parti'yi köşeye sıkıştıralım. Millet bedel öderse ödesin, AK Parti yıpransın. Ondan sonra ben meydanı boş bulayım'. Millet, tam aksine AK Parti'nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, 'Hadi buyurun, hızla koşun' dedi. Çünkü öbürlerinden bir şey olmayacağını gördü. Bir şey yapma dertleri yok, motorları çalışmıyor, kontak açılmıyor. Motorun çalışmadığı, kontağın açılmadığı bir yapıya millet kendi geleceğini, kaderini teslim edebilir mi?" değerlendirmesini yaptı.

Milletin kaderiyle kimsenin oynayamayacağını vurgulayan Müezzinoğlu, "Derdimiz bir şey olmak değil, derdimiz bu ülkeye bir şeyler yapmak. Kimin milletvekili kimin bakan olduğu değil, Türkiye'nin nerede olduğu önemli" diye konuştu.

    :

    :

    :

    :

    "​AKP'li Bakan: Millet AKP'nin kusurunu yıkadı yağladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete