Müezzinoğlu: Millet AKP’nin eksiğini kusurunu yıkadı yağladı

Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, “Millet, tam aksine AK Parti’nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, ‘Hadi buyurun, hızla koşun’ dedi.” şeklinde konuştu.
Müezzinoğlu, partisinin karacabey İlçe Başkanlığını ziyaretinde konuştu.

“Bizim gayretimizin fevkinde bir dönüşle milletimizin teveccühünü gördük” diyen Müezzinoğlu, demokrasinin önündeki taşları milletin bir günde, elini vicdanına koyarak hareket ettiğini savundu.

Müezzinoğlu, şunları kaydetti:

“Bu dönem yaptığımız çalışmayı, 7 Haziran döneminde yapamadık. Onun bir sürü nedeni var ama biz, 8 Haziran sabahından itibaren on gün ‘Nerede eksiğimiz var, nerede hata yaptık, nerede toplumla olan iletişimimizde gönül bağlarımız zayıfladı?’ sorularını tartıştık. Allah’a şükür Türkiye genelinde de Bursa’da da hatamızı gördük. Birileri sorumluluktan kaçtı.

Kaçanı millet gördü. Buradaki amaçları neydi? ‘AK Parti’yi köşeye sıkıştıralım. Millet bedel öderse ödesin, AK Parti yıpransın. Ondan sonra ben meydanı boş bulayım’. Millet, tam aksine AK Parti’nin eksiğini, kusurunu yıkadı, yağladı, ‘Hadi buyurun, hızla koşun’ dedi. Çünkü öbürlerinden bir şey olmayacağını gördü. Bir şey yapma dertleri yok, motorları çalışmıyor, kontak açılmıyor. Motorun çalışmadığı, kontağın açılmadığı bir yapıya millet kendi geleceğini, kaderini teslim edebilir mi?”

Kaynak: Milliyet

    :

    :

    :

    :

    "Müezzinoğlu: Millet AKP’nin eksiğini kusurunu yıkadı yağladı" hakkında Tweetler

    DİĞER POLİTİKA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete