İngiliz Büyükelçi'den Cem Küçük'e yanıt

Cem Küçük ve İngiltere Büyükelçisi arasında yaşanan söz düellosu giderek sertleşiyor.
Cem Küçük ve İngiltere Ankara Büyükelçisi Richard Moore arasındaki kayyum tartışması devam ediyor. Geçen hafta Koza İpek Medya Grubu’na kayyum atanmasının “devletin en doğal hakkı olduğunu” belirten ve İngiltere’de yayın yapan ‘News of The World’ gazetesinin de benzer gerekçelerle İngiltere devleti tarafından kapatıldığını iddia eden Star yazarı Cem Küçük’e İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’dan yalanlama gelmişti. 

Kişisel Twitter hesabından açıklama yapan Büyükelçi Moore şöyle yazmıştı: “Bugünkü Star gazetesinde Cem Küçük’ün, ‘News of the World gazetesinin İngiliz devleti tarafından kapatıldığı’ yönündeki asılsız haberi tekrarladığını gördüm. Bu tamamen gerçek dışıdır. Gazeteyi kapatma kararını News International kendisi almıştı.”

“BU TARZ AÇIKLAMALARLA ÇOCUK MU KANDIRIYORSUN SEN?”

Cem Küçük bugünkü yazısının başında, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore’un geçen hafta kendisine verdiği yanıtı paylaştı ve Moore’u eleştirdi. “Bu tarz açıklamalarla çocuk mu kandırıyorsun sen Mr. Moore? Kim inanır bu palavralara?” diye yazan Cem Küçük, “Elbette bu komik cevapları okuyan her ortalama zeka sahibi de kahkahalarla gülüyor. Aslında ben devlet memuriyetleri gereği böyle aptalca açıklamalar yapmak zorunda kalan İngiliz Moore ve Amerikalı Harvey’i anlıyor ve hak veriyorum. İkisi de kendi devletlerinin yaptığı üstü örtülü operasyonları inkar etmekle görevlendirilmişler.” ifadelerini kullandı.

“KOMPLO TEORİLERİNE Mİ İNANACAKLAR?”

Cem Küçük’ün bugünkü yazısındaki eleştiriler üzerine, İngiltere’nin Ankara Büyükelçisi Richard Moore sosyal medya hesabından Küçük’e yanıt verdi. “Twitter mesajımı doğru biçimde ve eksiksiz aktardığı için müteşekkirim.” diye yazan Moore, “Benim verdiğim gerçeklere mi yoksa Sayın Küçük’ün “gerçek” hikaye ile ilgili ilginç komplo teorilerine mi inanacaklarına karar vermeyi, okuyuculara bırakıyorum.” ifadelerini kullandı.

İşte o mesaj:

“Bugün Cem Küçük’ün Star gazetesindeki sütununun konusu olmak ve dahası bana sen diye hitap ederek yakın bir dostuymuşum gibi davranmış olması gururumu okşadı. Twitter mesajımı doğru biçimde ve eksiksiz aktardığı için müteşekkirim. Benim verdiğim gerçeklere mi yoksa Sayın Küçük’ün “gerçek” hikaye ile ilgili ilginç komplo teorilerine mi inanacaklarına karar vermeyi, okuyuculara bırakıyorum.”

Kaynak: odatv.com
 

    :

    :

    :

    :

    "İngiliz Büyükelçi'den Cem Küçük'e yanıt" hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete