Kayyum Tarık Toros'u bunun için kovmuş...

Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros’un işine resmen son verildi. Kayyum Ümit Önal, Toros’un ‘şirketin kamuoyu önündeki değerini düşürdüğü’ için işten çıkarıldığını söyledi.
'DİRENİŞ ÇAĞRISI YAPANLARLA DEVAM EDEMEYİZ'

Kayyum Ümit Önal, Toros gibi ‘meseleyi artık kriminal hale getiren, direniş çağrısı yapan, yetki verilmiş insanların çalışmasına engel olan ve korsan yayın yapan’ kişilerle devam etmelerinin imkansız olduğunu belirtti.

MARKANIN İTİBARINI VE DEĞERİNİ DÜŞÜRECEK FAALİYETVE SÖYLEMLER

Göreve başlamalarının ardından gerginliğin dinmesi için kimseyi işten çıkarmadıklarını, Toros’u da zorunlu izne ayırdıklarını ifade eden Önal, “Fakat devam edegelen olaylar, daha sonradan şahit olduğunuz davranışları, içeriye girerek birtakım korsan yayınlarla şirketlerin marka itibarlarını ve değerlerini düşürecek faaliyetler ve söylemlerde bulunması, bizim kendilerinin iş akdini haklı nedenle feshetmemizin önünü açmış oldu” dedi

Toros’u ‘Bizim şirketlerimize geldiler, çöktüler, bu şirketlerimize zarar verecekler’ diyerek, şirketlerin kamuoyu önünde değerini düşürmekle suçlayan Önal, “Bu nedenle dün itibarıyla Tarık Toros’un işine son verdiğimizi yazılı olarak bildirdik” diye konuştu.

BUGÜN VE MİLLET'TE 71 GAZETECİ İŞTEN ÇIKARILDI

El konulan İpek Medya Grubu’nda geçen hafta göreve getirilen kayyum heyeti, Bugün TV Genel Yayın Yönetmeni Tarık Toros ve Bugün Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Erhan Başyurt’un da aralarında olduğu birçok kişiyi izne çıkarmış, Bugün ve Millet gazetelerinde çalışan 71 gazeteciyi işten atmıştı.

Kaynak: diken.com.tr

    :

    :

    :

    :

    "Kayyum Tarık Toros'u bunun için kovmuş..." hakkında Tweetler

    DİĞER MEDYA HABERLERİ

    KARŞI VİDEO
    https://twitter.com/KarsiGazete